Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, przeklejam post do audio:

mam taki problem, ze po odpalniu gada cos po włosku z glosnikow - nie znam włoskiego, ale z pomoca googli wywnioskowalem, że mowi "Zestaw Glośnomowiacy" a na radio pojawia sie PHONE. Po wypowiedzienu komunikatu normalnie radio dziala, ale troche mnie to denerwuje.

nie wiem czy moglem cos przestawic w radio lub na kierownicy czy to jakies zwarcie na kablach?

Nie grzebalem nic ostanio przy elektryce / komputerze - jedynie kasowalem inspekcje płynu i oleju...

Opublikowano

niestety, komunikat tez wystepuje gdy radio jest wylaczone i jest calkiem glośny. Jak jest wlączone to pojawia sie napis phone, a jak nie, to nic sie nie pojawia tylko gada z glosnikow.

nie mam navi.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam, podbijam temat bo nie moge juz tego słuchac :-) Co zrobic zeby odłączyc zupełnie zestaw głośnomówiacy - od radio luv głośnika? Piszę głośnika bo gada tylko z lewego górnego. Nie mam zadnych widocznych elementów z.głośnomówiacego oprocz słuchawki na kierownicy i mikrofonu w słupku.

Nie ma błedów na kompie.

Jesli ktos chciałby pomóc to proszę o dokładne informacje, co gdzie rozłaczyc.

Dzieki.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Ok, jednak moja totalna niewiedza sugerowala mi, że to jakas usterka.

Okazalo sie za mam bluetooth Parrota :wink: Przycisniecie pare razy glosności plus i minus spowodowalo, ze poprzednie parowanie sie wykasowalo i za kazdym razem po odpaleniu prosil o nowe sparowanie. Dopiero jak zmienilem sobie jezyk na angielski (plus <-> minus ten od wyboru kanałow na kierownicy wciśnięte pare razy z nudow stojac w korku :lol: ) skumalem o co mu chodzi.

Telefon sparowany i nic sie juz nie pyta a zestaw glosnomówicy dziala jak talala :cool2: