Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
gdzie moge dostac w krakowie spinki do tapicerki przednich dzwi i listwy bocznej,i ile ich jest potrzebnych do montarzu.jeśli ktos zna adresy to prosze o odpowiedz.kupiłem juz trzy rodzaje i zadna nie pasuje
Opublikowano
A nie lepiej podjechać do serwisu i kupić nowe. W Krakowie masz dwa serwisy MCars i Misiaka. Spinki kupisz od ręki i nie kosztują fortuny.
Opublikowano
W ASO 20 sztk kosztuje 8 zl bodajrze, czasem naprawde nie warto kupwac uzywanych lub nieoryginalnych czesci, wystarczy sprawdzic ile kosztuje w ASO
Opublikowano
A w Rzeszowie czasem nikt nie wie gdzie to dostać. Przy okazji czy ne mają one jakiegoś oznaczenia bo brakuje mi 2 a nie chce wydzierac innych a kolesie w sklepie niewiedzą jaki mają miec kształt dokładnie a ja nie mam im jak pokazać.
Opublikowano
Kurcze a ja płaciłem na giełdzie w Słomczynie po 1.2zł za sztukę, czasem warto zajrzeć do ASO :lol: Naszczęście koszt znikomy :mrgreen:
Pozdrawiam Grzesiek
Opublikowano
Misiak, M-cars, Szczecińska, Kotlarska- wszędzie mają jedną cenę - ok. 1zł/szt i wszędzie mają te spinki na stanie.

Kowal wlasnie staram sie wam wytlumaczy ze w tych sklepach ze spinkami kosztuja one po 1 zl lub wiecej a w ASO po 40 groszy sa a cala paczka 20 szt kosztuje 8 zl wiec chyba lepiej kupic 20 za 8 zl niz 20 za 20 zl prawda? JEsli chodzi o spinki to tylko do ASO!

Opublikowano
Ja płaciłem jakiś czas temu w aso po ok. 1zł/sz a teraz zadzwoniłem z ciekawości się zapytać i są po 59gr/szt. niezależnie czy kupuje się jedną sztukę czy 50. Nawet 50 to nie jest duża ilość bo do samych drzwi w E36 coupe potrzeba 22szt.
Opublikowano
ja kupiłem w m-cars po 1zł w paczce po 20 sztuk. 50gr czy 1zł to nie wielka różnica,szykając ich po mieście zrobiłem wcześniej prawie 100 km wiec lepiej zadzwonic i sie zapytac w salonie.poprostu taniej