Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem tu nowy i na wstępie chciałbym się przywitać ;) Witam koleżanki, witam kolegów.

Od dwóch dni jestem posiadaczem BMW E60 525d 2006r, auto miało wgrany język polski przez poprzedniego właściciela. Jak na złość, po powrocie do domu, ponownym uruchomieniu auta okazało się, że języka polskiego już nie ma.

Czy ktoś z Was już się z tym spotkał? Czy jest jakieś "ukryte" menu w którym zmienia się język, który nie jest fabryczny? W ustawieniach mam tylko Niemiecki, Angielski i Rosyjski. Próbowałem poczytać coś o sposobach, które tutaj na forum opisujecie ale jestem zbyt zielony i nie mam potrzebnego sprzętu. Sprzęt jest z serii "professional".

Będę wdzięczny za wszystkie wskazówki, pozdrawiam. :)

Opublikowano
U mnie przypadkiem sie zorientowalem ze mam Polskie menu jak nie moglem otworzyc z pilota i uzylem kluczyka przez zamek. Wsiadlem odpalilem auro i okazalo sie ze mam menu PL, pojechalem zgasilem auto, wrocilem i otworzylem z pilota i menu juz nie bylo, szukalem w ustawieniach i nic. Okazalo sie ze jak otwieram pilotem to nie ma PL a jak przez zamek to jest. Kolega z forum przekodowal mi jak nalezy i dziala, dlatego sprawdz sobie takie opcjw jeszcze, pozdrawiam
Opublikowano
Dziękuję bardzo, tak jak mówiliście. Po zmianie na język Rosyjski wrócił nasz ojczysty, Polski. :) Dziękuję jeszcze raz za pomoc! Szerokości, przyczepności ;)