Skocz do zawartości

[E36] - Jakie są potrzebne spinki do listew bocznych M3?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Z mpaka zostały mi do założenia tylko listwy boczne i w końcu zamierzam się za nie zabrać. Przejżałem w poszukiwaniu już cały internet i podają różne ilości z rodzajami :( A nie chcę gnać do bmw by się zapytać a i teraz nie zadzwonię. Tak więc jakie potrzebuję spinki by założyć boczne listwy M3 do Cabrio E36 i ile ich sztuk min muszę kupić, łącznie z kapturkami itp.

http://www.realoem.com/bmw/enUS/showparts?id=BG91-EUR---E36-BMW-M3&diagId=51_2762

Tak podają że zapinka No.7 sztuk 24, a tych No.5 sztuk 6 ale... jak możecie potwierdzić będę wdzięczny ;)

Pozdrawiam

Opublikowano

zanim kupisz na allegro to podjedz do aso :P możesz mile zaskoczyć się ceną spinek.

Ja w aso bez żadnych zniżek kupowałem ponad 2 razy taniej spinki do e46 niż to co wystawiali na allegro. A potrzebowałem ich około 40 wiec robiła się już kwota i różnica spora :)

szukam
Opublikowano
Zgadza się tańsze czy trochę droższe to w aso. No sprawdzając po serwisowym bmw store to trochę droższe będą ale... Chcę tylko sprawdzić ile ich będę potrzebował. Czyli tak te co podał cichy to ile dokładnie sztuk mi trzeba?... 24? i sześć sztuki numeru 12 z czapeczkami by było stabilnie na każdą listwę? tak?