Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Zastanawiam sie nad wymianą radia w BMW (RDS i Magnetofon) na radio z CD (RDS i CD) Zalezy mi na tym aby na wyświetlaczu od radia pojawiały sie nazwy utworów umieszczonych na płycie przeze mnie jako CD text.
Opublikowano
No wlasnie ja mam w mojej E39 Navi 16:9 + zmieniarka i za chiny nie moge zrobic tak aby czytalo nazwy piosenek z pkyt :/ Probowalem juz roznymi sposobami ngrywac plyty i dalej lipa :/ Moze ktos ma wieksze doswiadczenie ?:)
Opublikowano
To mało pocieszające jest...Kokpit BMW jest wykonany jako jedna designerska całosc i zamontowanie radia wysokiej klasy w rozmiarze DIN w ...takiej zaslepce zamiast oryginalnego radia...robi z tego WT n aMaxa.Może ktoś jakiś pomysł ma ..jak lub gdzie zamontowac radio w E39? Moze coś pod klimatronikiem? sie by dało ?
Opublikowano
Są specjalne ramki "redukcyjne" - ale trzeba zrezygnować z radia i wyświetlacza. Moim zdaniem - szpetne rozwiązanie ...

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

• 2 lata później...
Opublikowano
czyli w żaden sposob nie da sie zmusic fabrycznej zmieniarki do wyswietlania tytulow piosenek?

Musisz mieć zmieniarkę i radio z 2005r lub nowsze :) , wtedy wprowadzano obsługę CD Text, a i nawet wtedy nie ma pewności ...

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)