Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
nie lepiej bylo w podobnych pieniadzach kupić F20 preLCI z 2014 roku i mieć na wyposażeniu coś poza silnikiem i skrzynią biegów??

nie lepiej, ponieważ blednie oceniasz poziom wyposażenia, nie znasz moich potrzeb, a poza tym przód wersji sprzed FL po prostu mi się nie podoba.

Opublikowano
Bardzo ładna! Sam ma urban linie prelci (wersja z okładek wszystkich konspektów, granatowa z białymi lusterkami i felgami). Zamawiając wybrałbym inny kolor tapicerki niiż Ty bo ten poprostu mi się nie podoba. Fotele niestety słabo trzymają, znacznie lepsze są w wersji sport. 118i po lifcie to 136km? Nastaw się na spalanie w mieście +/- 9-10l. W wyposażenia wszystko co potrzebne na pierwszy rzut oka, nie każdy potrzebuje wodotrysków. :D
Opublikowano

Dzieki:) tapicerka jest nieco kontrowersyjna ale taka chciałem, troche bardziej oryginalna niż tradycyjna szarość lub czerń;)

Co do wyposażenia myślę że źle nie jest. Są światła FULL LED, jest Kima 2 strefowa, czujniki przód i tył, wszelkie pakiety schowków i oświetlenia, automat, Bluetooth, tempomat.

Opublikowano

nie ma:

- m pakietu

- nawigacji pro

- kamery

- szyberdachu

- aktywnego zawieszenia

- dostepu komfortowego

- lusterek fotochrom

i dalej by wymieniać:)

ale kazdy ma inne potrzeby

Opublikowano
nie ma:

- m pakietu

- nawigacji pro

- kamery

- szyberdachu

- aktywnego zawieszenia

- dostepu komfortowego

- lusterek fotochrom

pokażesz galerię swojego auta? Bo domniemam,że masz full wypas po Twojej krytyce :mad2:

Opublikowano
Dokładnie , nie jeden by chciał takie autko np. ja :D
Opublikowano
nie ma:

- m pakietu

- nawigacji pro

- kamery

- szyberdachu

- aktywnego zawieszenia

- dostepu komfortowego

- lusterek fotochrom

pokażesz galerię swojego auta? Bo domniemam,że masz full wypas po Twojej krytyce :mad2:

a uprzejmie prosze :)

auto wczoraj odebrane z salonu

http://i57.tinypic.com/28vptmv.jpg

http://i57.tinypic.com/2eol2s9.jpg

http://i60.tinypic.com/2ym7u6s.jpg

W wolnej chwili zrobię swoj watek :)

Poza harmanem, lusterkami fotochrom na zewnatrz i grzanymi dupami jest wszystko :)

W przyszlym tygodniu montuje zestaw gladen one 201 bmw extreme na wzmacniaczu mosconi wiec bedzie buczalo lepiej niz harman :)

Opublikowano

Kolego nie wszystko, bo chyba jeszcze foteli nie masz elektrycznych :8)

Niemniej auto fajne, podobne do mojego :)

Załóż tu swój osobny wątek i wrzuć opis, wyposażenie i foty przy okazji :)

Opublikowano

Nie wiem co wy macie tą klapą, ja sam podnoszę i korona mi z głowy nie spada :)

Pamiętaj tylko, żeby przyciemnianie było zgodnie z przepisami czyli minimalne :)

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Jakiekolwiek przyciemnianie z przodu nie jest zgodne z prawem.
Opublikowano
Nie wiem co wy macie tą klapą, ja sam podnoszę i korona mi z głowy nie spada :)

Pamiętaj tylko, żeby przyciemnianie było zgodnie z przepisami czyli minimalne :)

mam w garazu auto ktore ma 5% przod tyl i jezdzi juz tak ponad rok :)

takze 5 tyl i 35 przod to bezpieczne polaczenie :)

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Bezpieczne ale i tak nielegalne :)
Opublikowano

Chyba z przodu minimalne przyciemnienie może być:

"Ustawy precyzyjnie określają normy jakie powinny spełniać przyciemniane szyby. Dobra widoczność to jak wiemy jedna z podstaw bezpieczeństwa. Przednia szyba (tzw. czołowa) powinna przepuszczać minimum 75% światła. Przednie dwie boczne minimum 70%. Zatem jakakolwiek folia wydaje się nie spełniać takich norm. Przednich szyb przyciemniać nie wolno. Tylne szyby możemy przyciemniać jak nam się tylko podoba. Jeżeli auto posiada dwa lusterka boczne, a posiadać je musi to tylne szyby nie wpływają aż tak bardzo na widoczność kierowcy."

http://www.strefakulturalnejjazdy.pl/2013/09/przyciemniane-szyby-jakie-sa-normy.html

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
70% przepuszczalności często nie maja fabryczne szyby a z folia nawet najsłabsza nie ma na to szans..
Opublikowano

Tyl folia 20, Przód folia 35%

Zakladajac ze fabrycznie auto mialo przepuszczalnosc 75%, w tym momencie mam 26% a z tylu 15% przepusczalnosci.

Wyglada kozak i jest bezpiecznie, nie wyglada kontrowersyjnie na drodze :D

http://i61.tinypic.com/orj5zp.jpg

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Jak beda chcieli to dowód i tak zabiorą ale wyglada swietnie i sam chce tak zrobić :)
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Kup lepiej nerki oryginalne czarne Performance a te paski można nakleić, są nawet na allegro. Jak się okaże że źle wygląda to zerwiesz a tutaj już będą cały czas..
Opublikowano

W sumie to mi sie bardziej podoba jak rant chrom wiec moze ogarne naklejki tylko

w f01 mam wlasnie czarny rant nerek na czarnym lakierze auta i wg mnie slabo.

czarne ranty fajnie ale do innego lakieru, czerwonego, niebieskiego, bialego