Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powoli przymierzam się do zmiany mojej E90, pomyślałem o X1. Może ktoś z posiadaczy X1 podzieli się wrażeniami itd

Co myślicie o tej:

http://allegro.pl/bmw-x1-2-0d-x-drive-automat-skora-navi-okazja-i5440799215.html

-----///Moja galeria- BMW E90- M Pakiet LCI///------

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=146363

Klik by powiększyć

e34a03810f04.jpg

Opublikowano

Moja narzeczona przesiadła się z e91 na X1 - i stwierdziła, że dla niej "szału nie ma" :mrgreen:

Co do auto - to Szwajcar więc nie licz, że przyjechał w całości - tam te auta są znacznie droższe niż u nas i import "całych" aut w miarę świeżym roczniku zwyczajnie się nie opłaca

Opublikowano

Dzięki kolego za cenne informacje:-)

Chyba wybiorę się obejrzeć gdzieś bliżej, by mieć rozeznanie.

Mało jeżdżę, więc najchętniej to widziałbym benzynkę.

Będzie ciężko kupić coś sensownego.

Pozdro.

-----///Moja galeria- BMW E90- M Pakiet LCI///------

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=146363

Klik by powiększyć

e34a03810f04.jpg

Opublikowano
Moja narzeczona przesiadła się z e91 na X1 - i stwierdziła, że dla niej "szału nie ma" :mrgreen:

Co do auto - to Szwajcar więc nie licz, że przyjechał w całości - tam te auta są znacznie droższe niż u nas i import "całych" aut w miarę świeżym roczniku zwyczajnie się nie opłaca

Szwajcar ? auta znacznie droższe niż u nas ? Nie masz racji kolego. Kupiłem w Szwajcarii nową X1 w przeliczeniu walut w tym czasie wyszło ok 25 tysięcy złotych taniej, rok 2013 listopad

Opublikowano

Szwajcar ? auta znacznie droższe niż u nas ? Nie masz racji kolego. Kupiłem w Szwajcarii nową X1 w przeliczeniu walut w tym czasie wyszło ok 25 tysięcy złotych taniej, rok 2013 listopad

Kolego zmień dealera lub bierz po pół :mrgreen:

Mówię o autach używanych - jeśli ta jest wystawiona za 69tys to musiała kosztować max 12.000CHF + vat, transport, odprawa. W tej cenie z tego rocznika w Szwajcarii będzie problem z jedynką a co dopiero z X1

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
czy ktoś oglądał to auto ?

Cena jest niesamowicie niska

Jak szukasz X1 to sprzedam Ci moją - też w bardzo dobrej cenie:)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kolego zmień dealera lub bierz po pół :mrgreen:

Mówię o autach używanych - jeśli ta jest wystawiona za 69tys to musiała kosztować max 12.000CHF + vat, transport, odprawa. W tej cenie z tego rocznika w Szwajcarii będzie problem z jedynką a co dopiero z X1

Dokladnie.Jestem wlasnie po kupnie X1 i to w Szwajcarii bo tutaj mieszkam.

Za 12 tys fr aby byla w calosci to musi miec najechane grubo ponad 200 tys. km

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

GLA jest mały w środku. Silniki ma takie sobie :roll:

Ja bym brał nowe x1. Sam się zastanawiam nad x1 ale jak już to przyszły rok bym zmieniał :D

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

nowe x1 ma mieć w środku tyle miejsca co obecne x3...

gla bardzo malutkie w środku, a w dodatku design -ten znany z A czy C Klasse

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

a to będę wiedział jak sobie na żywo porównam oba x-sy bo sam jestem ciekawy ;)

być może środek w x1 będzie mimo wszystko mniejszy, węższy...

• 2 tygodnie później...