Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam problem z drzwiami wymieniałem ostatnio lusterko całe po wymianie mam problem teraz z drzwiami nie otwierają się od wewnątrz myślę że trzeba naciągnąć linkę bo kiedy cała klamka jest odkręcona i pociągnę ją do siebie wtedy otworzę , może cię trochę pomóc jak naciągnąć tą linkę ?
Opublikowano

Witam

Mi kiedys pekla wewnetrzna klamka i okazalo sie ze linka wypadla z klamki kupilem druga to samo nie moglem otworzyc prawie druga tez pekla okazalo sie ze linka musi byc dobrze umiejscowiona ciekzo mi to wytlumaczyc musisz popatrzec dobrze zeby nie pekla ci przy otwieraniu drzwi.

Opublikowano
jak wyzej, linka ma jeszcze taki pier.dolniik zółty lub biały taka kosteczka z wycieciem jak jej nei zahaczysz w odpowiednim miejscu na drzwiach to od wewnatrz klamka sie nie bedize otwierac
-->> masz problem z bmką, potrzebujesz diagnostyki, podpięcia pod kompa? napisz a pomogę[/b