Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Jak w tytule. Halogeny w zderzaku już są. Przycisk na allegro znalazłem. W aso powiedzieli, że halogeny tylko ze zderzakiem. Montował ktoś? Potrzebuję coś jeszcze oprócz przewodów i kodowania?

Czy jakiś ogarnięty elektryk będzie mi w stanie je zainstalować jak dam mu zderzak z halogenami i przełącznik świateł?

pozdrawiam

Opublikowano
Trzeba poprowadzić przewody do FRMa potem zakodować .Musisz też zobaczyć jaki masz moduł FRM -bas ,ahl itp. Ja miałem podstawowy i musiałem wymienić .
Opublikowano

Dzięki za odpowiedź. Jest możliwość dopasowania zwykłych przewodów, czy muszą być oryginalne?

pozdrawiam

Opublikowano

Możesz dopasowaćw swoje przewody zobacz tylko w które miejsca wchodzą halogeny do FRMa .

Ja przekładałem frm2 na frm3 by w przyszłoci mieć xenon i koledzy podesłali rospiskę frma wiec podejrzyj link poniżej .

viewtopic.php?f=48&t=212915

Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi. Nie znam się na kodowaniu i nie średnio się w tym orientuję, ale mam do kogo się z tym zwrócić. Tylko cały czas mam problem ze "zdobyciem" przewodów.

pozdrawiam

Opublikowano
piny i przewody bym dorobił raczej sam na twoim miejscu. Kupić z 6m przewodów, do tego jakiś oplot zrobić żeby nie nie poprzecierały, ładnie upiąć z ori wiązką i gotowe.
Opublikowano
O to chodziło. Kompletuję wszystkie elementy i oddaje do zrobienia. Dzięki :D