Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzeba pomoc!

mam wgniotkę na zderzaku z tyłu wielkości piłki do golfa i chcę to naprawić. e90 2006rok czarny PreLci

dzięki uprzejmości Przemka z forum dostałem w prezencie zderzak czarny zwykły LCI w kolorze Schwarc2 (668)

tymczasem ja mam PreLci Black Sapphire Metallic (475)

pytania:

1. z moich informacji wynika że zderzak LCI będzie pasował do PreLCI ale czy nie będzie to wyglądało dziwnie że tył zderzak LCI w e90 z 2006r?

2. czy ze względu na to że ten zderzak LCI jest w kolorze Schwarc2 (668) a ja mam Black Sapphire Metallic (475) to czy konieczne jest malowanie zderzaka LCI przed założeniem ? Czy jeśli bym go nie pomalował to będzie wizualna różnica ?

Opublikowano
To, że zderzak jest poliftowy to akurat najmniejszy problem bo różnica jest znikoma. Gorzej z kolorem Schwarz 2, będzie się inaczej mienił i różnica będzie zauważalna. Nie zakładaj.
http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF
Opublikowano
To, że zderzak jest poliftowy to akurat najmniejszy problem bo różnica jest znikoma. Gorzej z kolorem Schwarz 2, będzie się inaczej mienił i różnica będzie zauważalna. Nie zakładaj.

czyli bez lakierowania go się nie obędzie...znasz w wawie lub okolicach lakiernika co by polakierował ten zderzak na mój odcień czarnego w sensownych pieniądzach ?