Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś obchodzę sobie auto i patrzę, a jakiś matoł chyba otwierał drzwi i mi porysował przednie drzwi od pasażera... jest to dość widoczne:

http://student.zsl.gda.pl/~krystian/e90/image1.JPG

http://student.zsl.gda.pl/~krystian/e90/image2.JPG

Czy jest jakaś możliwość to zlikwidować czy zostaje tylko malowanie drzwi?

Jestem tak wku..., że masakra. Człowiek dba bardzo o auto, a jakiś matoł musi porysować.

• Członkowie klubu
Opublikowano

na pewno można woblić ryski że będzie słabo widoczne ...

generalnie jak masz do rysy podkładu to malowanie

sprzedam Cobb access port v3 pod silnik N55
Opublikowano
Na 1 zdjeciu widac ze w tym miejscu jest tez wgniot wiec i tak zostaje malowanko.
Opublikowano

A nie ma możliwości wyciągnięcia tej wgniotki? Jest bardzo mała.

Nie opłaca się malować drzwi z powodu takiej ryski ... jeszcze żeby to wyglądało dobrze trzeba wchodzić na sąsiednie elementy więc koszt może być znaczny...

Opublikowano
Ludzie,po co to malowac? Wgniotke mozna bardzo szybko usunac.Ta mikro ryska,szybko zejdzie dzieki odpowiedniej kombinacji past i padow polerskich :lol:
Opublikowano
Nie tak łatwo usunąć byłem w paru miejscach i każdy raczej mówi, że trzeba malować ze względu na głębokość rys itd.
Opublikowano
Dokladnie jak kolega wyzej mowi bez sprzetu nic nie zdzialasz :cool2: . Ja tez dodam ze bez wiedzy i umiejetnosci tez tej wgnioty nie wyciagniesz :nienie: , a na dodatek w tym samym miejscu poznoej musisz polerowac te rysy ktore juz ci ktos probowal polerowac wiec ciezszko ciewidze zebys nie przepolerowal do podkladu sie. :)