Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam ,mam zamiar załorzyć w e36 cały przód od e46 ,jeżeli ktoś to już z was robił i czy to jest wogóle możliwe napiszcie co wiecie na ten temat, :?: :?: :?: ,a wymienic i tak muszę bo miałem bliskie spotkanie z bramą(maska ,zderzak lampy pas przedni 1 błotnik) :oops: ciekawe czy ktoś już to przerabiał
  • Członkowie klubu
Opublikowano

Myślę, że nie znajdziesz tutaj pozytywnych opinii na temat takiej przeróbki... :twisted:

Jak masz E36 to proponuję założyć przód od E36... 8)

Pozdrawiam

Bastek

Kiedyś: E21 315 '83, E34 520i '90, E34 525iA '92, E36 316i '95, E30 318iT '93, E46 325xi Touring, E91 325i

• Członkowie klubu
Opublikowano
Widziałm takiego przeszczepa, na gratce albo traderze. Wygląda bardzo dziwacznie :) Ja bym jednak został przy E36 :D

Pozdrawiam, Mariusz

"Mario"

F11 Sophisto Grau

http://i59.tinypic.com/242j57c.jpg

• Członkowie klubu
Opublikowano

Dobra decyzja :)

Ze sprzedażą pewnie byś miał faktycznie problem a taki przeszczep to wygląda jak pół tyłka zza krzaka a tfuuu :)

Jak się chce mieć e46 to trzeba kupić całego a nie połowę :D ;)

Pozdrawiam, Mariusz

"Mario"

F11 Sophisto Grau

http://i59.tinypic.com/242j57c.jpg

Opublikowano
Dobra decyzja :)

Ze sprzedażą pewnie byś miał faktycznie problem a taki przeszczep to wygląda jak pół tyłka zza krzaka a tfuuu :)

Jak się chce mieć e46 to trzeba kupić całego a nie połowę :D ;)

Dokładnie - przy sprzedaży, przypuszcalnie dużemu gronu ludzi zapewne nie bedzie odpowiadało to co chciałeś zrobić (i tu bym sie z nimi zgodził).

Tak samo jak poprzednicy proponuje zestać przy oryginale.

Życze szybkiej i sprawnej naprawy.

Mariusz
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Była kiedyś też do sprzedania przerobiona E36 na najnowszy model. Wsumie jak się komuś podoba to czemu nie. Niektórym się repliki podobają... W tej dwukolorowej właśnie kolor jest zły. Jakby była cała np. czarna to napewno by ładniej wyglądała
Opublikowano

Zgadzam sie z resztą tak napisałem powyżej Ciekawe jak to wyglada w rzeczywistości .

Myslę ze dużo daje zmiana wyglądu tyłu pojazdu aby przy innym przodzie wygladał inaczej niz w E-36 Dla laika to całkiem nowy model.

nikt by nie pomyslał że to 91 rok