Skocz do zawartości

mocowanie bagażnika fixpoint z sedana do kombi ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

panowie ,

pytanie jak w temacie. czy da się zamontować ori mocowania bagaznika w punkty montażowe z sedana do kombi??

Opublikowano
może napisałem źle temat, jest bagażnik z sedana mocowany w miejsca / punkty montażowe czy podejdzie do kombi? kupił bym ale jak mi ma potem leżeć w garażu to troche nie wypał.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Kolego, bagażnik to pojęcie dość szerokie.

Które punkty, i co dokładnie chcesz przenieść?

Wykładzinę?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

No to trzeba było od razu że bagażnik dachowy :mrgreen:

O ile dobrze pamiętam, to do touringa bez relingów powinno podejść mocowanie z sedana, a przy relingach już coś inaczej było.

Opublikowano

Bagażniki sedan, kombi E39 w/g RealOEM są inne i nie pasują.

Osobiście nie przymierzałem. Mam kombi bez relingów i na stopach mojego bagażnika jest oznaczenie E39. Spotkałem się z bagażnikami o oznaczeniu na stopach E39 i E46. Będą to bagażniki do sedanów. Numery RealOEM bagażników sedan E39 i E46 są takie same.

Będę miał w wekend dostęp do E46 w sedanie to sprawdzę. (Bagażnik kombi E39 do sedana E46).

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

panowie - jasne, że chodziło o bagażnik dachowy:

bagażnik pasuje jak ulał, na stopach narysowany jest sedan ale w niczym to nie przeszkadza.

w realoem numery stóp są inne i dla tego ten temat, dzięki Shadow69, jak zawsze pomocny.

bagażniczek siadł jak złoto, można na majóweczkę wieźć rowery.

DZIEKI JESZCZE RAZ

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Odświeżam temat,

czy ktoś, coś do oryginalnego bagażnika próbował dołożyć innej firmy uchwyty na rower i narty?

mam 3 uchwyty i na razie mieszczę wszystkie rowery, ale na przyszły rok będzie potrzebny jeszcze jeden, patrzyłem na allegro i nie ma, może ktoś przerabiał już taki temat.

ew może ktoś ma na zbyciu za rozsądną cenę.

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano
panowie - jasne, że chodziło o bagażnik dachowy:

bagażnik pasuje jak ulał, na stopach narysowany jest sedan ale w niczym to nie przeszkadza.

w realoem numery stóp są inne i dla tego ten temat, dzięki Shadow69, jak zawsze pomocny.

bagażniczek siadł jak złoto, można na majóweczkę wieźć rowery.

DZIEKI JESZCZE RAZ

czyli śmiało można kupować jeden z poniższych bagażników i montować go w E39 kombi bez relingów (w dziury w dachu) ?

http://allegro.pl/show_item.php?item=6186228991

http://allegro.pl/show_item.php?item=6170346669

http://olx.pl/oferta/bagaznik-dachowy-e39-sedan-oryginal-jak-nowy-CID5-IDfk9MW.html

??

Z góry dzięki za odpowiedź. Nie mam niestety jak tego sprawdzić osobiście, a powyższe oferty są ładnych kilkaset km od mojego miasta.