Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Zapytaj sprzedawcy ile bierze oleju,bo może dlatego ją sprzedaje :mrgreen:
Opublikowano
Mogę popytać, sporo znajomych "beemiarzy" znam z tamtych rejonów.

Byłbym wdzięczny:) Ponoć ponad rok ją posiada więc może faktycznie ktoś coś by mógł wiedzieć.

Opublikowano
Przyznaje racje. Moje oko na pierwszy rzut nie uchwyciło tej różnicy. Ale co sądzicie ogólnie o aucie? Zdjęć nie wiele ale poprosiłem o więcej. Warto bujać się ok.450km? Nie chciałbym jechać i się rozczarować. Jeżeli cena jest tak wysoka to powinno być ok. (teoretycznie).Rozmawiałem z nim chwilkę to mówił że wszystko sprawne i że nic przy nim nie trzeba robić na dzień dzisiejszy.
Opublikowano
a co miał Ci powiedzieć? Zawsze zachwalają jaki to jest ideał i w ogóle och ach, jedziesz na miejsce a tam złom totalny. Nie jechałbym 450km, to masz w dwie stroony 900 - cały dzien zmarnowany. Chyba, że poszukaj po drodze do tej bmki jakies inne, żeby w razie czego wracając z powrotem wstąpić gdzie indziej bo po jedno auto tyle kilosów jechać w ciemno to jest wg mnie duże ryzyko
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Decyzję musisz podjąć sam.Ja w poszukiwaniu auta nigdy nie jechałem dalej jak 150km,chyba,że za granicę.

Tutaj mogło być pięknie a wyszło jak zwykle: viewtopic.php?f=44&t=269719

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Mogę popytać, sporo znajomych "beemiarzy" znam z tamtych rejonów.

tylko nie pytaj jak w temacie tej 523 :norty:

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano
Decyzję musisz podjąć sam.Ja w poszukiwaniu auta nigdy nie jechałem dalej jak 150km,chyba,że za granicę.

Tutaj mogło być pięknie a wyszło jak zwykle: viewtopic.php?f=44&t=269719

Bardzo dobra zasada też szukam auta nie dalej jak 150 km jak nie ma to czekam. Jedyne odstepstwo to jak sprzedsje pierwszy właściciel ktory kupił auto w polskim salonie.