Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

chciałbym zmienić sobie podświetlenie wnętrza z normalnych żarówek na LED-y. Mam pytanie czy wie ktoś jaki typ występuje żarówek w E90?

Chodzi mi o przednie 3 (2 boczne do czytania i jedna główna), oraz tylna(nad kanapą tylnią), oraz oświetlenie bagażnika.

Kolejnym pytaniem jest podświetlenie rejestracji. Ponoć jeśli zmienię tylko żarówki będzie widniał komunikat z błędem?

Proszę o pomoc,

Pozdrawiam

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Mam takie pytanie czy podświetlenie w aucie jest też na szynie CAN czy muszą być żarówki CANBUS czy można po prostu włożyć zwykłe żarówki i tyle?
Jedź szybko tam gdzie wolno :)
Opublikowano
I właśnie nie, założyłem zwykłe diody bez CANA święcą normalnie przygasają rozjaśniają się i nie ma żadnego błędu :cool2:. Może dlatego, że nie mam pakietu oświetlenia nóg klamek daszków. Tylko standard.
Jedź szybko tam gdzie wolno :)
  • 4 lata później...
Opublikowano

Witam, jeśli chodzi o żarówki w środku sufitowe, szczególnie te do czytania się wyłączają po chwili od włączenia, wyskakuję błąd. Dwa dni temu znalazłem żarówki LED które się nie wyłączają i nie ma żadnego błędu w ECU. Wprawdzie na amazonie ale może ktoś je wypatrzy na polskim portalu. Link poniżej, za 4 żarówki coś ok 50zł, świecą naprawdę mocno i biało.

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07D8RCW2H/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1