Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam!

zmieniłem w moim aucie z EDC i AD zawieszenie na gwintowane bez regulacji twardości i posypały się błędy właśnie związane z EDC i AD oraz samopoziomowaniem.

próbowałem z kolegą walczyć z pomocą E-Sys, ale nie udało nam się odkodować w taki sposób, żeby nie pokazywało błędów.

ktoś z kolegów koderów może coś podpowiedzieć?

sprzedam:

amortyzatory tył Bilstein B6 F11

Opublikowano
Wywaliliscie z VO to zawieszenie? Przeslij mi numery wyposażenia (lub VIN). Nie wiem jak bardzo kolega jest ogarnięty z E-Sysem, ale powinno się bez problemów wszystko dać wykodowac.

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

Opublikowano

wywaliliśmy... i wypluło dużo więcej innych błędów... więc wróciliśmy do ustawień seryjnych, bo była 2 w nocy i nie chciało nam się szukać rozwiązania do rana...

wczoraj szperałem i chyba wychodzi na to, że trzeba nam było wkodować opcję zawieszenia standardowego i naprawdopodobniej wszystko by ruszyło... tylko wtedy niestety przełączanie trybów już nie będzie działało, prawda? jest jakaś opcja, żeby z AD wywalić tylko edc, a zostawić regulację trybów silnika i skrzyni?

Vin podeśle przez pw

sprzedam:

amortyzatory tył Bilstein B6 F11