Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam

Mam zamiar oddać auto na program do JETRONIK Wrocław (http://www.jetronik.pl/). Oddawałem tam poprzednie auto i byłem zadowolony z usługi. Może są chętni również zrobić w tej firmie modyfikacje to przy większej ilości można by coś zbić z ceny

Pozdrawiam

Edytowane przez choina
Opublikowano

Ile sobie liczą?

Może zrobiłbym sobie aktualizację sterownika silnika do najnowszej wersji i potem musiałbym od nowa chipa zrobić.

http://e-podpis.net.hostingasp.pl/bmw/BMW_podpis_numer%20_small.jpg
Opublikowano

Cena pewnie zależy od modelu silnika

Co do Fxx to maja też na FB opisane pracy wykonane na tych modelach. Pytałem też osobiście i potwierdzili

Wysłałem do nich teraz zapytanie na jakie ewentualne rabaty możemy liczyć

Opublikowano

ECU Project odrzucam ale nie będę się tutaj rozpisywał dlaczego.

Post dotyczy firmy JETRONIK i tyle w temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Opublikowano
U mnie nastąpiły pewne zmiany i aktualnie dotyczy mnie seria F. Od 2 miesiecy JET robi Fki ale jeszcze dopieszczaja swoj program i rezultaty powinny byc znane za 2 tygodnie. Wtedy wroce do tematu. Jesli zglosi sie nas kilku to beda rabaty od standardowej ceny
  • Zasłużeni forumowicze
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

W Łodzi, Krakowie czy Poznaniu Fki dłubią od grudnia, a tutaj dwa miesiące dopieszczają soft ;-)

Chyba coś pokręciłeś :p

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Oczywiscie ze juz maja soft gotowy i go robia od jakiegos czasu. Mozna na FB zobaczyc ze juz pare Fek zrobili. Ale wiem ze chca wyciagnac cos wiecej niz reszta i mimo ze maja to pracuja nad czyms lepszym. Dlatego wole chwile poczekac ale po weekendzie dopytam jak sprawa wyglada
Opublikowano

Witam

Podpytałem w Łodzi o cenę i w sumie jest bardzo kusząca. Widziałem że często odpisują w postach gdzieś po forum. To kto ewentualnie na jakiś wyjazd do Łodzi. Może coś by urwali jeszcze z ceny wtedy :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Choina, mógłbyś na PW wysłać mi info dot. różnicy w cenie pomiędzy Jetronikiem a Łodzią?

W sumie robiłem tam już dwa auta i byłem mega zadowolony z roboty Bogdana.

Ale jeśli różnica będzie duża to się skuszę na Łódź :lol:

Opublikowano

Witam

Co do Łodzi to mają swoje zasady grupowego:

- minimum 8 zgłoszonych aut

- auta nie z Łodzi

- cena 100 zł mniej od indywidualnego

- dziennie po 2 auta

Nie wiem czy uda nam się zebrać 8 osób. Proszę te pewne osoby o odpisanie tutaj w wątku bo też pisaliście na priva