Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czy ktoś testował wynalazki z tej firmy? Są w podobnej cenie co Teknorot tylko co z wytrzymałością? Chcę wymienić wahacze górne i jeden dolny. Popytałem w sklepach o ceny i sama tuleja Swag do wahacza górnego kosztuje tyle co cały wahacza Teknorot. Pomożcie w decyzji.
Nie chcem, ale muszem... jeździć na gazie.
Opublikowano

Marcin Pioneer.

Firma Teknorot też jest firmą krzak dla niektórych (ciekawe czy o niej słyszałeś). Wahacze jej są sporo sporo tansze od lemfordera czy febi. Ale czy dużo gorsze? Są co niektórzy, co chwalą je za trwałość. Więc po co przepłacać.

Pojawiła się nowa firma na rynku Blueline. Może jej produkty też są warte uwagi. Po to ten wątek rozpoczełem by się o niej czegoś dowiedzieć.

Nie chcem, ale muszem... jeździć na gazie.
Opublikowano
Wcale nic i nikogo nie krytykuje,i wcale najmądrzejszy nie jestem,warsztat w którym pracuje wcale nie jest tam jakims super warsztatem.A pisze,ze nie które firmy są krzaczaste,wiem z doświadczenia,że jak się u nas montowało słabej jakości-mniej znanych firm i zarazem tańszych części,czy to łożyska czy końcówki i sworznie,klienci wracali po krótkim czasie z reklamacją i trzeba było za darmo wymieniać ową część.Więc ja tylko jestem za częściami z tej wyższej półki,takie części mamy u siebie na magazynie i w tańsze odpowiedniki się nie bawimy, bo to strata tylko pieniędzy,czasu, i potem klientow tracisz.Jak chcecie to sobie montujcie rzeczy tych tanich i nie znanych firm,nie wiadomo jakiego pochodzenia na własną odpowiedzialność.Pozdrawiam