Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Co do zdjęć to przeglądając Allegro wystarczy że spojrzę na foto głowne i już wiem że auto z Gubina.

Jak miałem kiedyś pare sztuk Tourega na handel to Ci co do mnie przyjeżdżali byli w Gubinie i oglądali tamte samochody,.

Podobno masakra.Nawet na forum VW się śmieją że oni mają swoją wersje by Gubin.

Choć nie można brać wszystkich pod jedną kreskę ostrożność wskazana do maximum.VIN i historia a następnie tylko i wyłącznie serwis choć wątpie aby się zgodzili.

Edytowane przez suprnowa

Mini Cooper S R53 '06 @220 KM

BMW E87 118d '06 @ 163 KM

Opublikowano
Też tak mi się wydaje, na razie jest wałek na roku, bo pisze 2011 a jest 2010. Podobno lakier oryginalny.

Podobno :)

A handlarzy części w okolicy chyba nie ma tyle co tam więc pewnie elementy w kolor wstawiane.

Auta wszystkie są zarejestrowane więc moim zdaniem jest wałek na VAT bądź holenderski podatek od luksusu.Firma na słupa w Słowacji.

I do tego ten przebieg :).Fotel nie wygląda na 130 tys a na dwa razy tyle przynajmniej.

Opublikowano

Wklej VIN do tematu bo zaraz zostanie ponownie zamknięty.

To auto jest z Gubina więc jeśli chcesz jechać go oglądać to czujność 300/.

Przede wszystkim, sprawdź auto prawnie. Żeby nie było że gdzieś VAT po drodze został zgubiony.

Byłem w Gubinie 2x.

Pierwszy raz ok, do kupienia Honda Accord, sprzedający jak dla mnie naprawdę ok. Auto uderzone przodem, poduchy całe, zrobione pełne foto story jak wyglądała w Niemczech na placu itd. Nawet uszkodzone części, które zostały wymienione leżały na miejscu. Mimo uszkodzeń na prawdę fajne auto jak na tamte czasy.

Niestety kolor srebrny a kolega najarał się na auto w innym kolorze, z mierną blacharką a na dodatek z uszkodzoną uszczelką głowicy z Zielonej Góry za jeszcze większe pieniądze :mad2:

Najgorsze w tym wszystkim że ją kupił a później płakał.

Drugi raz to Audi A8 D3.

Wszystko fajnie przez telefon, auto bezwypadkowe, tip top. Na miejscu połowa auta malowana, połowa elektryki nie działała i na dodatek blacharsko źle poskładana. W briefie firma a sprzedawane na VAT marża.

Osobiście nie twierdzę że w Gubinie wszyscy są źli ale ostrożności nigdy za wiele.

Niema starych BMW, są tylko zaniedbane :(

Archiwum moich poprzednich BMW http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=26&t=107364

Obecne e60 http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=155&t=298589

Opublikowano

Badz zabiorą Ci auto jako narzędzie do wyłudzenia podatku VAT.

A na 99% jestem pewnie ze auto z Holandi na niemieckim briefie z firma jako właściciel i tablice HD :-),pochodzenie Berlin Schnellerstrasse ,badz Słowacja i firma na słupa.

Tego i tak sie zreszta nie dowiesz bo auto nie na darmo jest juz zarejestrowane :-)