Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Małymi kroczkami idzie wiosna(mam taką nadzieję :D )a w garażu leżą w dalszym ciągu alu fele z którymi muszę zrobić porządek.

Za renowacje biorę się sam.Kiedyś już odnawiałem w innym aucie i efekt był zadowalający i z małym nakładem pieniędzy.

Mam dylemat co do koloru felg.Chodzi mi po głowie zmiana koloru.W tej chwili są srebrne ale myślałem o bieli,graficie i złotych(auto granatowe)...wiem,to nie subaru ale może by ładnie wyglądało... :D Co sądzicie o takim wyborze?Może ktoś z Was malował sobie felgi,jaki efekt?Pozdrawiam.

Opublikowano

Mi się najbardziej podobają:

- do srebrnego auta: czarne

- do ciemnego auta: srebrne

- do czerwonego auta: białe

A złote jakoś tylko w Imprezie :D

Gdybym miał malować, to do ciemnego auta dałbym bardzo jasny srebrny.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
- do srebrnego auta: czarne

I będzie kupa, chyba że rant zostawisz jasny, inaczej zlewa się felga z oponą i wygląda na dużą mniejszą.

Kolega w granatowej e46 coupe ma złote bbs 18", wygląda dobrze, niestety zdjęcia nie mam.

Ale ma też na zimę zestaw ori 17" na czarno, i jest tak jak wyżej, tej felgi nie widać.

Ja mam czarną stal, i też uważam że kiepsko to wygląda.

Opublikowano
O czarnej tak średnio myślałem,bardziej o jasnym graficie.Biała wg mnie wygląda nie źle ale będzie znowu brudząca.Nie ukrywam,że chodzi mi ''złoto'' po głowie ale nie chce zrobić odpustu,he :P Zobaczymy.....
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

A może spróbujesz coś takiego jak na styling 65 dawali?

Taki grafit właśnie, nie za ciemny, nie za jasny.

http://digart.img.digart.pl/data/img/vol3/9/83/miniaturki400/1448025.jpg

Miałem u siebie taki felunek, całkiem fajnie wygląda, myślę że do granatowego auta też może być nieźle. :wink: