Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,mam zamiar zalozyc do bmw lampy xenon,czy lampy z wersji poliftowej pasuja do przed liftowej ? trzeba cos przerabiac ? ringi beda normalnie swiecily bez bledow??

a moze jakis inny sposob na przerobienie oryginalnych lamp nie xenon na xenon,wersja bez soczewki ??

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Niestety to nie takie plug&play.

Konieczne przekodowanie lub nawet zmiana modułu świateł, nie wiem tez czy nie trzeba pogrzebać w wiązce.

A co ze spryskiwaczami ? Tu też będziesz miał pole do wykazania się ...

Powodzenia

Opublikowano
o skoro tak to dziekuje,jedynie co mi pozostaje to kupinie xenonywch lamo do e83 przed liftowych,a zamontowanie ringow do oryginalnych lamp jest w miare proste dla zwylego amatora mechaniki ;0 ?
Opublikowano
Ja mam pytanie z innej beczki - czy lampy tylne w klapie i w błotnikach pasują z polifta do przedlifta ?

Xdrive

Koder

Opublikowano
Ja mam pytanie z innej beczki - czy lampy tylne w klapie i w błotnikach pasują z polifta do przedlifta ?

Poszukaj w starszych wątkach - zmieniałem i opisywałem na forum

Ale na szybko - w błotnikach bez problemu, w klapie trzeba powiększać wycięcie i dorabiać instalację pozycji. Poza tym kodowanie modułu swiateł i przerobienie wtyczek.

Pzdr

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
Witam wszystkich. Jest to moj pirwszy post wiec wybaczcie. Ale chcialem się podpiąć pod temat a mianowicie kupilem swiezo x3 i musze wymienic obie lampy z przodu bo pekniete. Moje pytanie czy lampy po lifcie beda pasowaly. Ringi nie koniecznie musze podłączać. Teraz mam ksenon dynamic . A niestety uzywanych ksenonow do przed liftem jak na receptę Za pomoc z gory dziękuję.
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano
Witam,odgrzebuje temat.Czy jak posiadam x3 przed liftem ,zwykle lampy bez xeononu,i jak kupie 2 lampy xeononowe oryginalne rowniez przed liftowe,to wystarczy tylko ze podepne i bedziesz smigało od razu czy bede musiał cos kombinowac ??