Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Poduszka po regeneracji? czy tylko mi się wydaje.

to poduszki się regeneruje? myślałem, że się wymienia...;p

Opublikowano

Jakby właściciel chciał to mam taką poduszkę z kierownicą w nienagannym stanie za grosze do oddania :)

Pzdr

Sprzedam Graty po Aucie :

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

- Licznik Europejski F10 ( stan BDB ) - cena 200zł

Opublikowano
kiera wytarta jak u mnie w E60 przy 270tys, obstawiam przebieg x2

Mialem e60 i sie z Toba zgodze...ale mam teraz F10 i juz mi kierownice na gwarancji wymieniali bo byla strasznie zuzyta przy...80k km(oddali gdzies do ponownego obszycia i jest duzo lepiej). F10 i F1 maja bardzo miekka skore, ktora duzo szybciej sie zuzywa.

Opublikowano
obecnie do nowszych BMW dużo pcha się skóry z dwoin czyli tak naprawdę odpadów nazywa to się dakota "spaltleder/split leather" która jakościowo odbiega niestety od normalniej skóry z lica....jest bardziej podatna na rozciąganie i posiada slabsze wlasciwosci fizyczne co niestety wychodzi juz przy stosunkowo niskim przebiegu.......
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

czy ktoryś z kolegów oglądał już to auto? w dalszym ciągu jest na sprzedaż, właściciel twierdzi że nie było wypadkowe tylko pomalowane bo ktoś obrysował kilka elementów. A z tą poduszką to sam mam dylemat chodz nie wydaje mi sie żeby te przebicia linii świadczyły o tym że była kiedyś wystrzelowa no ale w naszym kraju to wszystko możliwe :D

oto nowe ogloszenie

http://allegro.pl/bmw-730d-f01-245km-head-up-roletki-i5238613598.html

Opublikowano

Powycieraniem elementów nie sugerowałbym się do przebiegu w przypadku BMW,gdzie elementy wnętrza dość szybko się zużywają.

Za taką kasę pojedź autem na serwis i dokładnie sprawdź.

Opublikowano
Ja się kiedyś śmiałem z golfów IV , V i pastuchów jak im z rączek, boczków, paneli do otwierania szyb schodziła gumowana powierzchnia. Nie wiem jak jest w 7er ale w E87 i E9X, E70, E71 etc. dzieje się to samo. Idealnie sprawdza się stare powiedzenie : ''kto kogo przezywa, ten sam się tak nazywa''.
http://i.imgur.com/TJRt6Lp.jpg?1