Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witajcie panowie mam pytanie z jakich i jakie mozecie mi polecic zagraniczne strony www gdzie zamawiamy przeruzne czesci do naszych bmw? wiec chodzi mi o sprawdzone zagraniczne strony www gdzie bez zadnych obaw nie bede sie bal przelac pieniadze. Wiec licze na wasza pomoc :) ale konkretnie chodzi mi o zarowki MTEC pre lci. Mozecie cos polecic
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

ebay.de

amazon.de

lichtex.de

avaxo.de

Ceny można łatwo sprawdzić na idealo.de raczej sami sprawdzeni sprzedawcy tam są.

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano
Dzieki panowie za odzew ale konkretnie mi chodzi o ledy MTEC do bmw e90pre lci 2006r bo nie mozna ich w pl dostac wiec musze je zamowic za granic panstwa i czy bede mogl po angielsku sie dogadac bo niemieckiego niestety nie znam no ale teraz to chyba standard w kazdym sklepie
Opublikowano
Dzieki panowie za odzew ale konkretnie mi chodzi o ledy MTEC do bmw e90pre lci 2006r bo nie mozna ich w pl dostac wiec musze je zamowic za granic panstwa i czy bede mogl po angielsku sie dogadac bo niemieckiego niestety nie znam no ale teraz to chyba standard w kazdym sklepie

Mozesz znalezc na ebay.co.uk - jesli nie bedziesz zadowolony zawsze mozesz zwrocic.