Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie po raz kolejny, mam nadzieję, że nie męczę, ale pytanie 1. rzutu najlepiej zadać na forum wśród pasjonatów :))

Dwie sprawy:

Pierwsza z nich, to napis na nawigacji Head unit is not coded corectly, co z tym zrobić? robić z tym cokolwiek?

Drugie, które martwi mnie bardziej , że raz na 50 odpaleń nie chce mi odpalić, jakoby sprzęgło nie było wciśnięte, a jest , świecą się kontroli i nic, 5 min dzisiaj próbowałem i jak dopchnąłem sprzęgło na maksa, to dopiero ruszył, czy to problem silnika, czy czego, strasznie się niepokoję :)

Opublikowano

nie wiem co u Ciebie się dzieje, ale pozwolę sobie przytoczyć sytuację z życia wziętą,

moja kochana ślubna dzwoni do mnie; ''coś się stało z samochodem, przysięgam nic nie zrobiłam :) nie chce odpalić''

ja gonie wściekły w korkach z drugiego końca miasta, wsiadam i odpalam jak gdyby nic, sierota po prostu za lekko wciskała sprzęgło,

więc zwracaj na to uwagę, kwestia przyzwyczajenia może

Opublikowano

A tobie to doplacili ze kupowales niesprawna BMW i na dokladke zaprowadziles do mechanika co nie ma pojecia?

Skoro auto CI wyswietla ze ma problemy z prawidlowym zakodowaniem do trzeba go zakodowac. Jezeli tego nie wie twoj mechanik to ja zycze powodzenia w tej naprawie.

Poza tym wlasnie to kodowanie moze robic problemy przy rozruchu ale tego nikt Ci z fusow juz nie powie.

Za malo danych podales.

Sprzedam:

1. Agregat DSC kompletny

2. HCU do DSC nowka w atrakcyjnej cenie.

3. Junctionbox control unit - sterownik sterujacy elektronika auta.