Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koledzy orientuje sie ktos czy N52N jest na wtrysku bezposrednim czy posrednim...?

Wykonuje sie w tych silnikach zabieg czyszczenia zaworow?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Koledzy orientuje sie ktos czy N52N jest na wtrysku bezposrednim czy posrednim...?

Masz wtrysk pośredni. Bezpośrednie to N53, N54, N55.

Opublikowano

Masz wtrysk pośredni. Bezpośrednie to N53, N54, N55.

Dzieki.

Opublikowano
Korzystał ktoś z tej usługi?

http://www.czyszczeniezaworow.pl

Albo może poleci jakiś serwis?

Cześć Piotrek,

ja korzystałem z tej usługi pod koniec marca http://www.czyszczeniezaworow.pl i jestem bardzo zadowolony mam silnik N53...miałem dużo nagaru, który zalegał na zaworach ssących i na ściankach kanałów dolotowych, po czyszczeniu (czyli piaskowaniu z granulatu z orzecha włoskiego) cały układ dolotowy wygląda jak nowy :lol: , wszystko było wykonane profesjonalnie i czysto. Także polecam ten zakład :cool2:

pozdrawiam Szymon

• 4 miesiące temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
szukam warsztatu albo kogoś, kto zrobi to na śląsku? Chyba kolega się tu ogłaszał kiedyś na OLX?

Diagnostyka silników N53 i N43

Możliwość zdalnej diagnostyki, szczegóły zapraszam na PRIV

6CiWSrm.png

• Członkowie klubu
Opublikowano
W Częstochowie koszt 700 zł netto, daj znać jak znajdziesz jeszcze kogoś innego.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Masz namiar tel? Wiem ze to kolega z tego tematu. Napisalem mu PW ale ostatnio logowal sie 22.08 :(

6CiWSrm.png

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Masz namiar tel? Wiem ze to kolega z tego tematu. Napisalem mu PW ale ostatnio logowal sie 22.08 :(

6CiWSrm.png

• 5 miesięcy temu...
  • 2 lata później...
Opublikowano

Witajcie.

Proszę polecić osobę do czyszczenia kanałów dolotowych głowicy silnika we Wrocławiu. poza tym jednak potrzebuje, żeby ktoś przyjechał i poczyścił głowice orzechem włoskim to może być i nie z Wroclawia.

Samochód jest rozebrany, głowica dostępna, kompresor jest.

Każdy kontakt jest istotny, obecnie nie mam opcji.

Opublikowano

jest nadal aktualne. z cartem.pl omówiliśmy się lecz w końcu gość nie przyjechał.

Nie polecam - stracony czas.

• 1 rok później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
Procedurę czyszczenia nagaru z zaworów dolotowych można wykonać we własnym zakresie. Jest kilka DIY na necie jak to poprawnie zrobić oraz jakie narzędzia w tym celu wykorzystać.