Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem z zegarami. zaczęło się od tego, że gość dorabiał kluczyk i wywaliło CAS (nie przyjmował działającego wcześniej kluczyka). Podpiołem ICOMa i za pomocą ISTA/P zacząłem programować, wiadomo wszystkie moduły. CAS ruszył ale przy KOMBI stanęło programowanie i licznik nie działa tylko mrugają cały czas strzałki od kierunków. Samochód pali ,jeździ wszystko działa poza zegarami. Byłem u gościa który ma ori ISTA i próbował zaprogramować ale nie poszło. Mam zapytanie czy da się to naprawić i czy jest ktoś mi w stanie pomóc? Za wszystkie podpowiedzi będę wdzięczny. :)

Opublikowano
Wgraj najnowszy modul kombi przy pomocy ncsexpert. Powinno pomoc. Mi wywalilo podobnie zegary (kombi) jak kombinowalem z dograniem cyfrowego predkosciomierza. Musialem zaprogramowac kombi (nowsza wersje plikow daten) ncs'em i jak reka odjal.
Raz BMW, zawsze BMW.