Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam jak w temacie chodzi o zawias przedni, czy jest różnica w rozmiarach piasty pomiędzy tarczą wentylowaną i pełną (nie wentyl) zapytuje bo mam okazje zmiany zawiasu czyli kompletnych makpersonów z wahaczami w bdb stanie do mojej" baśki" tyle że ja mam tarcze wentyle a te makpersony co bede montował to mają tarcze zwykłe pełne i tu jest pytanie czy bedzie to pasować pod moje tarcze, czy tez nie :?: dodam że dawca jest z 90r. silnik m20b20 a biorca jest z 92r. silnik m50b25 :|
Opublikowano
Tak otwór centrujący tak to wiem że jest taki sam tylko mi chodzi o to czy szerokosć odsadzenie piasty jest taki sam pod tarcze zwykłą jak i pod wentylowaną i jeszcze sie zapomniałem zapytać czy sprężyny od modelu z silnikiem m20b20 są takie same mam na myśli twardość co w m50b25 bo mam zamiar przełożyć cale makpersony z jednej baśki do drugiej
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
Odgrzeje kotleta tak jak już pisałem wcześniej miałem pytanie czy odsadzenie piasty jest takie samo przy tarczach lanych i wentylowanych uzyskałem odpowiedz na to pytanie teraz mam jeszcze jedno pytanie związane z przekładką całych kompletnych makpersonów chodzi mi mianowicie o ABS wiadomo czujniki w występowaniu tarcz pełnych/lanych są dłuższe od czujników ABS-u przy tarczach wentylowanych, czym to jest spowodowane :?: prosił bym o podpowiedzi lub jakiś rysunek opis co kolwiek, bo nie chce sie zdziwić ze cos nie przypasuje jak bede miał rozdarte dwa auta :duh: :cry: