Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takie pytanie co to może być...włączam muzę z dobrym basem... i wyświetlacz radia robi dyskotekę tak nie mocno ale widać..ze mruga delikatnie.. oświetlenie wnętrza też... napięcie wtedy jest 14.1 14.2

klemy czyściłem... itp

Opublikowano
Moim zdaniem aku nie daje rady. Kiedyś miałem mocny bassss w aucie i gasło mi wszystko przy uderzeniu, ale dołożyłem mały aku żelowy 30-60 Ah i problem zniknął.
Opublikowano

Witaj stachu

Nowe konto nowe mozliwosci, matke oszukasz ojca oszukasz nas nie oszukasz :)

Lepiej pchać niż ciągnąć... | Bita Malowana Wy-szpachlowana...

http://oi59.tinypic.com/oqvqmr.jpg

Opublikowano
Witam mam takie pytanie co to może być...włączam muzę z dobrym basem... i wyświetlacz radia robi dyskotekę tak nie mocno ale widać..ze mruga delikatnie.. oświetlenie wnętrza też... napięcie wtedy jest 14.1 14.2

klemy czyściłem... itp

Prawdopodobnie głośniki mają za mało mocy w stosunku do wzmocnienia, wtedy występuje zwarcie akustyczne. Jeśli masz mocny sprzęt to raczej potrzebujesz puszki (regulator napięcia). Pozdro.

Opublikowano
Jedyne czego ten typ potrzebuje to oleju do glowy albo leczenia w systemie parabellum...

None of you seem to understand...

I'm not locked in here with you.

You're locked in here with me!

//Potrzebujesz podpiąć się pod kompa? Daj znać. Pomogę za free.