Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, mam w e61 mały lecz denerwujacy problem. Przy przyspieszaniu, przy obrotach 1500-3000/min dwa przyciski od komputera pokladowego (te na dzwigni kierunkowskazow) wchodza w dziwny rezonans i zaczynaja brzeczec/trzeszczec. Doszlo do tego, ze podczas jazdy caly czas trzymam na nich palec by je uciszyc ;) Czy da sie to jakos uratowac czy tez musze zakupic caly nowy przelacznik? Bo przyzwyczajenie sie do tego nie wchodzi w gre.
Opublikowano
Jak tam mam jadac 40-50km/h po Zabrzanskich "kocich lbach" i też mnie to wkurza. Zastanawiałem się czy jakiejś tasmy od tyłu nie przykleić czy coś takiego
Opublikowano
dwa przyciski od komputera pokladowego (te na dzwigni kierunkowskazow) wchodza w dziwny rezonans

Te dwa przyciski mają od drugiej strony wgłębienie wzdłużne. Można w nie wsunąć kawałek papieru złożonego na trzy w tym właśnie rozmiarze (docelowo kilka milimetrów szerokości i może z 1cm długości). Nie widać tego, a nie bzyczy już dwa lata :cool2:

Opublikowano
Troche druciarstwo ale zawsze lepsze niz to co mi przyszlo do glowy - zeby "spiac" to gumka rezepturka. :D