Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam jestem w potrzebie mam silnik z poważną awarią i poszukuję takowy m47n2 163km ewentualnie części z takiego motoru szczególnie wał korbowy, poproszę o jakieś wieści. thx
Opublikowano

Napisz co poszło i czy chcesz cały słupek czy robić go na częściach .

Mam dużo gratów do tego silnika i mogę polecić mechanika , który wymieni Ci silnik lub go poskłada z elementów za niewielkie pieniądze .

Od 15 grudnia jest w Polsce i otwiera swój nowy warsztat tylko dla BMW .

Przykładowo wymiana całego silnika z osprzętem tylko 800 zł z diagnozą komputerową itp.

Jeśli wymiana części silnika to do uzgodnienia ale ceny w porównaniu z ASO to ułamek ceny serwisu .

Obecnie robi naprawy na wyspach bo się tego nazbierało i w połowie grudnia wraca do Polski .

Marcin jest niesamowity i potrafi w ciągu jednego dnia wymienić cały silnik i osprzęt w e90 i oddaje klientowi sprawne auto .

Domek nad najczystszym jeziorem na Mazurach - Wakacje - Święta - Ferie - Weekendy - Sylwester -http://domkinarty.spanie.pl/
Opublikowano
W ciagu jednego dnia??? Kur.. ja czekam juz 1,5 tygodnia na auto. Wymiana calego slupka i turbiny here:) ale dzieki ze podales cene za ile mniej wiecej wymienia, teraz bede wiedzial w jakich przedziale kosztuja takie rzeczy przy moim rozrachunku. Kolego wiesz/liczyles ile wyjdzie cie ta wymiana? Turbina do roboty tez czy tylko silnik?