Skocz do zawartości

problem z radiem, nie działa żaden przycisk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jak w temacie, żaden przycisk nie działa w radiu cd business, radio się włącza, miga dioda i pokazuje zegar. Co może być problemem ?
Opublikowano
Napisze tylko, że problem wystąpił po tym jak rozebrałem radio w celu wyczyszczenia lasera. Gdzieś czytałem że radio się mogło rozkodować i nie działa to prawda ? Wyjmowałem bezpieczniki 7 i 41 na jakiś czas ale nic to nie dało. Żaden przycisk nie działa.
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
temat do zamknięcia, problem rozwiązałem i muzyka znowu zagościła w moim aucie :)
Opublikowano
O to fajnie ze rozwiązałeś problem. Skoro nie wiedziałeś i był to problem i chciałeś zasięgnąć pomocy od innych to może w swojej łaskawości opisałbyś co zrobiłeś i jak naprawiłeś bo może ktoś inny też napotka taki problem i uda mu się go rozwiązać od razu bez zakładania nowego tematu a nie wyszuka i uzyska odpowiedź " nieważne poradziłem sobie" :)
Opublikowano
nie łączyła guma z przyciskami włączenia radia, parę razy musiałem ją źle złożyć. Błąd ludzki.