Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam jeszcze takie głupie pytanie jak zdjąć fajere odkreciłem śrube pod znaczkiem jednak cos ciagle blokuje i nie moge jej sciągnąć a musze pogrzebac w przy przełączniku od kierunków bo sie zacina , przekażnik pstryka ale kierunki nie wchodza i na desce zarówki sie od nich nie pala dopiero po paru próbach wskakuje, dodam ze zarowki sprawdzilem

Narazie E30 316 ,ale i tak wszystko wyprzedzam !!!

-------NEXT-------> E36 325

Opublikowano
Spróbuj psiknąć na wielowypust np. WD40 to powinno trochę rozluźnić połączenie i kilka razy walnij pięściami w koło kierownicy po przeciwległych stronach.
Opublikowano
no wlasnie odkrecilem srube fajera prawie z niej schodzi ale jeszcze cos ja trzyma ,bo po srubie chodzi od siebie i dosiebie ale niechce z niej zeskoczyc jest jeszcze jakies mocowanie

Opublikowano
Nie powinno już nic trzymać. Może ząbki na wałku są przykasowane i blokuje. Uderz otwartymi dłońmi od spodu. Powinna zejść. Tylko uważaj na zęby(swoje):)
Opublikowano
ok dzieki teraz napewno sobie poradze niechcialem za bardzo używac sily zeby czegoś nie zepsuć , teraz mi sie nie oprze :D

Opublikowano
dokladnie :) bez przekreconego kluczyka nie zejdzie :D

Lubię BMW - od 15 lat...trochę ich ujeżdzałem

Teraz pora na AMG :D

Opublikowano
no faktycznie w tytule teamtu nie ma jak byk E30 :D ..... kowal wake up :D

Lubię BMW - od 15 lat...trochę ich ujeżdzałem

Teraz pora na AMG :D