Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam

Dzisiaj rano zauważyłem brak swojej Beti... :cry:

Skradziona w nocy z 6 na 7 listopada we Wrocławiu z Parkingu osiedlowego.

Rocznik 2010, E91, rej.: DW 959 TM VIN WBAUY11020A875845

Kolor - platin-bronze-metalic

320D brak oznaczenia modelu z tylu.

Alufelgi oryginalne BMW V-SPEICHE 360

Ponizej w linku zdjecia, w dniu odbioru z salonu - bardzo o nia dbalem wiec z wygladu nic sie nie zestarzala.

https://www.dropbox.com/sh/f4ix1m2f57szrcv/AAAJQdJYTjf4Ze4kgGEqpyufa?dl=0

Jesli ktos widzial lub cos wie, bardzo prosze o kontakt na PW

Pozdr

Tomek

Edytowane przez toostrow
  • 5 tygodni później...
Opublikowano
Jak to? Odnalazła się?

A-Z

Myjnia ręczna ● pranie tapicerek ● czyszczenie skór ● doradztwo zakupowe

Ul. Sportowa 6, 55-095 Mirków ok. Wrocławia

536 - 802 - 804

Opublikowano

chcialbym.

zle cos klinolem i zamiast edutuj dalem cytuj i stworzyl sie zduplikowany post.

• 2 tygodnie później...
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

auto przepadlo. Ale dobrze ze mialem ubezpieczone. Teraz naprawde wiem ze grunt to dobre ubezpieczenie z odpowiednimi opcjami tak aby dostac to za co sie placi. Nie wszystkie TU oferuja AC ktore zadziala.... jest duzo opcji ubezpieczenia, ktorych nalezy byc swiadomym inaczej mozna kupic AC wywalic 2-3 klocki a jak przyjdzie co do czego to ubezpieczyciel zanizy wartosc auta w chwili kradziezy, bo amortyzacja, bo konsumpca sumy ubezpieczenia, a bo juz mialo najechane wiecej KM (analizuja bardzo szczegolowo dane z kluczykow) itp itd..... i zamiast zadeklarowanej sumy dostajecie o 40% mniej....

Ale mimo wszytstko jakby sie znalazlo to moze ktos poszedlby siedziec i kolejnego nie ukradl.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Mieliście jakieś dodatkowe zabezpieczenia?

Były: e30: 323i '83 // e34: 520i '95, 525i '91 // e46: 320d '99 320d '02 // e39: 525tds '96, 520d '02, 528i '98, 525d '00 // e60 520 M47 + wirus, 520d N47 // e83 N47

Pozdrawiam

Krzychu.

Opublikowano
To nie pierwsze BMW skradzione we Wrocławiu. Ginęły też inne marki. Wczoraj słyszałem, że zatrzymano całą szajkę działającą w woj. dolnośląskim,opolskim i wielkopolskim.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie mialem. Tylko to co z fabryki wyszlo.

Ale kolejna e91 kupilem juz z autoalarmem.

hmmm to moze sie moja furka znajdzie o ile nie pokroili jej bydlaki albo nie wywiezli za Ural.