Skocz do zawartości

Czy F30 ma w standardzie składane oparcia foteli z tylu?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie

Jestem w trakcie zamawiania F30 i mam zagwozdkę: Czy F30 ma w standardzie składane oparcia foteli z tylu czy są one tylko w "pakiecie załadunkowym" ?

Opublikowano
W Polskich salonach składane siedzenia np.są dostępne w pakiecie Polskim ,cena pakietu to coś.ok 7000zł.Jest tam również pakiet oświetlenia zewnétrznego,biksenony ze spryskiwaczami,pakiet schowków ,system załadunkowy,przedni podłokietnik przesuwny ,tylni podłokietnik.

Było:

e36 318i Cabrio

E61 525d

F30 318d Sportline

F36 420i M-Pakiet

Jest : G30 518d SportLine

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
W takim np.Lexusie składanej kanapy nie ma nawet za dopłatą, OIDP

Lexus to luxus :cool2: a nie bagażówka :wink:

Opublikowano

Zwróć rownież uwagę, że w seryjnym wyposażeniu nie ma oświetlenia przy lusterkach w osłonach przeciwsłonecznych(same lusterka chyba są ale pokroić się nie dam...).

Żeby nie było wtopy jak żona wsiądzie! :wink:

Opublikowano
Kolega zamawia chyba 335i, w tej wersji silnikowej większość z "pakietu dodatkowego oświetlenia" już powinna być w standardzie (min. oświetlenie lusterek, lampki do czytania czy oświetlenie w przestrzeni na nogi z przodu), brakuje chyba tylko oświetlenia w klamkach zewnętrznych i boczkach drzwi (imho - zbędne).
Opublikowano

Zamówiłem dziś 335i z M-Pakietem. No niestety trochę się te opcje dublują. Z Polskiego pakietu potrzebuję tylko ksenony, czujniki parkowania i podłokietnik przesuwany ze schowkiem no i te oparcia. Akurat te wszystkie opcje osobno kosztują minimalnie drożej niż cały pakiet, pomimo, że większość pozostałych opcji z tego pakietu i tak już są albo w 335i (otwór na narty) albo w M-pakiecie (podświetlanie ambientowe).

Dobrze, że sprzedawca mi zwrócił uwagę na te oparcia. Chociaż z drugiej strony pewnie będę ich używał raz w roku więc może się okazać, że taniej jest wynająć taxi bagażowe niż dopłacać za nie:)

No nic, detale. Teraz dłuugie miesiące czekania (zamówiłem produkcję z 2015).