Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Pan polonista się znalazł, przynajmniej potrafię się przyznać do dysleksji, niestety wcześniej pisałem na tablecie a tam nie mam takiej fajnej opcji jak ty auto poprawiania. No ale cóż na pewno dużo twoja uwaga wniosła do tematu, mam nadzieje że jesteś dumny z siebie przecież to tak istotna uwaga była na temat samochodu że na pewno teraz autor tematu weźmie ten samochód. Nabijaj dalej posty. Pozdrawiam
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Myślę, że większym, niż ortografia, problemem u kolegi szczurka jest, to że kompletnie nie zrozumiał o co chodzi w sytuacji, nie załapał sarkazmu i na poważnie zaczął wywód. :)
Opublikowano

MMw no wiesz co teraz to dopiero walne ci wywód, że nie zauważyłeś buźki uśmiechniętej jak tak mogłeś, nie czytasz postów. Ciekawe co na to autor tematu czy mu pomogliśmy czy nie:P

BTW Pan Kuba chyba mówił poważnie i chciał mnie obrazić:(

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Mogę wypowiadać się za siebie ale jeżeli interesuje ,nie auto i wypowiadam się o aucie tak jak kolega parę postów wyżej to nie zastanawiał bym się tylko wziął trochę bym Ponegocjowal. Tylko że w moim przypadku auto bardzo dobrze prześwietlam bo mam taką możliwość poprostu. A jeżeli chodzi ci o to ze sam sprzedaje naprawiany auto to tak tyle ze mojego nikt nie przyjechał obejrzeć:( bo mają link podany na tacy w ogłoszeniu do wypadku. Kto wie wydaje mi się że jeżeli faktycznie kupiec by przyjechał to by wziął a ja bym spuścił z ceny. Ale to tylko może mi się wydawać.

Gdzie tutaj jest buźka uśmiechnięta???

Opublikowano

Faktycznie tam nie ma buźki chodziło mi o inna wypowiedź nie zrozumieliśmy się, ale jeżeli chodzi o wypowiedź kolegi bbd to faktycznie nie zrozumiałem sarkazmu:), za szybko przeczytałem i mój mózg tego nie przetrawił. F u c k sam ostatnia karciłem że ktoś tam nie czyta dokładnie postów a tu taka wpadka

MMW obiecuje poprawę dasz mi szanse?

Opublikowano
Szczurek to nie miało Cię w żaden sposób obrażać, fakt może zabrakło tam jakiejś buźki na końcu. Po prostu ciężko się czyta tekst po kimś, kto sam sobie go przed wysłaniem jeszcze raz nie przeczyta ;)
Opublikowano

Sory Panowie nieraz próbuje na gorąco odpisywać i to tak wychodzi:) bo jak patrze na niektóre pojazdy, opisy to aż mnie nosi żeby odpisać uważaj to przekręt:P przykład piękna e46

http://olx.pl/oferta/bmw-e46-330i-m-pakiet-stan-koneseryjny-CID5-ID6FkRL.html#7f3899f3fc

viewtopic.php?f=44&t=266020&start=15

gumy nie palił ale klienci wypożyczalni to robili, :mad2:

Opublikowano
Nie masz sie co produkować cena i tak zrobi swoje :cool2: jest to podstawacprzy zakupie .
Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano
Masz racje Zenek -" kazda stwora znajdzie swego amatora" :D . Niestety to przysłowie bardzo się sprawdza na naszym rynku aut używanych .