Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gorsze ulepy jeżdżą po ulicach i nikt nie jest tego świadomy.

Mechanicznie tragedii chyba nie ma.

Pytanie, czy silnik na pewno odpala i pracuje jak należy.

Najbardziej bał bym się elektryki w takim nowym aucie.

I ceny cześci w sumie też mogą zaskoczyć.

Opublikowano
To auto po naprawie wyjdzie 75-80tyś.zł ,nie wiem czy za taką kwote chciałbym jeździć takim ulepem,chyba wolałbym stare ale bezwypadkowe e90 2011 330i w m-pakiecie.Inna sprawa że zdjęcia tego auta będą się za tobą ciągły bo są zapewne dostępne w carfaxie więc za pare lat ciężko to będzie sprzedać.Chyba że za 2 lata oddasz to za 35-40tysięcy zł

Było:

e36 318i Cabrio

E61 525d

F30 318d Sportline

F36 420i M-Pakiet

Jest : G30 518d SportLine

Opublikowano
Jak chcesz poskładać samochód pod siebie żeby Ci służył przez parę lat to wydasz kupę kasy a mimo wszystko będzie to samochód z przeszłością i tu po pewnym czasie zawsze coś wyjdzie. Miałem kiedyś audi które było dobrze "odbudowane" a mi zrujnowało psychikę. Odpuść sobie bo nic nie zyskasz/zaoszczędzisz a będziesz miał zszargane nerwy.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jak chcesz poskładać samochód pod siebie żeby Ci służył przez parę lat to wydasz kupę kasy a mimo wszystko będzie to samochód z przeszłością i tu po pewnym czasie zawsze coś wyjdzie. Miałem kiedyś audi które było dobrze "odbudowane" a mi zrujnowało psychikę. Odpuść sobie bo nic nie zyskasz/zaoszczędzisz a będziesz miał zszargane nerwy.

:cool2: popieram wypowiedz

kolego lepiej zabierz kredyt i kup auto nowe lub prawie nowe z ASO

Opublikowano

Ja jak kupowałem to każdą ryską się przejmowałem. Daj sobie spokuj z takim rozbitkiem.

Z tego co widzę to auto ze stanów :duh:

Opublikowano

kolega co mowil o kurtynie ma racje!

dodatkowo wszytskie f30 z usa maja poduszki kolanowe. w europie ich nie montuja w f30 (przynajmniej w moim 320d ed) ich nie ma , jak rowniez w polskiej instrukcji obslugi nie ma slowa o poduszkach kolanowych.

jezeli nie wtawisz poduszki (ktorej koszt bedzie spory z usa ) to bedziesz mial kontrolke na desce od poduszek.

z innej bedzki.

pomysl czemu wlaciciel sprzedaje tego rozbitka? moze sie polakomil na latwy zarobek, a potem jak przyszlo do wyceny naprawy w polsce to dal sobie spokoj i chce sie szybko auta pozbyc bo kasa zamrozona.

Opublikowano
Mi wygląda na "pół-zrobiony". Tzn zrobili na szybko lewe zawieszenie i nadkole żeby wyglądał na prawie-do-jazdy. Po bajzlu pod maską widać, że zawieszenie koła musiało być poważnie uszkodzone