Skocz do zawartości

M3 E36 - inne coupe E36 - czy mają te same blachy??? :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !!!

CHciałem się was zapytać o to czy BMW M3 E36 ma dokładnie takie same blachy jak inne coupe E36 (np. 320 lub 328 ) ,

jest to dla mnie bardzo ważne ponieważ mam 325 coupe i ostatnio gość mi zmasakrował "dupe" , auto stoi w tej chwili na warsztacie i mam możliwość kupić tył od M3 E36 , ale pewien pan w warsztacie się wychylił i powiedział że z tego co słyszał , to M3 jest ok. 5cm krótsza czy dłuższa i blachy niebędą pasować ??? i dał mi do myślenia !!!!!!!

PROSZE O RADE , MUSZE WIEDZIEĆ CZY MOGE TO KUPIĆ .

Dzięki . Pozdrawiam

Opublikowano
nie wiem skąd ten gosc takie informacje bierze te dwa auta są identycznie przeciez mozesz sobie przerobic tak 328 ze nie bedzie roznicy wizualnej zadnej nawet miedzy 316 a m3.....
Opublikowano
miałem taką nadzieje , że mu sie coś pokręciło , bo zmartwił mnie strasznie :) , a tak przynajmniej zrobie auto na cacy , jeżeli ktoś by chciał coś z M3 E36 , to moge dać telefon do gościa , który ją ma , jest cała do rozebrania , narazie chyba tylko sprzedał czarną podsufitkę . pozdro
Opublikowano

siema , tutaj masz numer 510061263 - tylko dzwoń po długim weekendzie bo teraz gość prosił żeby mu głowy nie zawracać .

orientujecie sie może gdzie moge kupic wydech Supersprinta ???

jakieś linki itp .

DZIĘKI

Opublikowano
dasz rade go znaleźć ? :) bym był wdzięczny , może znacie linki jakichś sklepów itp. gdzie są wydechy do bmw ? dzieki