Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wczoraj kupilem od kolegi z forum BMW E39 523i.

POPROSTU BAJKA :modlitwa: BMW :modlitwa:

Auto jest poprostu niesamowite i bardzo starannie wykonczone do tego niema najmniejszych sladow zuzycia jak na 10 lat !! jestem pod wrazeniem. Teraz juz wiem , ze tylko bede BMW jezdzil

POZDRAWIAM WSZYSTKICH uzytkownikow BMW i FORUM BMW KLUB POLSKA

p.s.

DO moderatora - sorry ze tak wyskoczylem z tym postem ale musialem sie podzielic z Wami ta informacja ;)

Opublikowano
Kupił od kolegi o pseudo "Zimny" co nie? :dance:
Człowiek nabiera doświadczenia z wiekiem. Szkoda, że jest to wieko od trumny.
Opublikowano
Życzę ciaglego zadowolenia z uzytkowania i szybko przywiąż się na stałe do marki :mrgreen: :cool2:

Wszystkie samochody są prawie jak BMW... prawie robi wielką różnicę:))

Więcej mocy:

http://img61.imageshack.us/img61/1872/doladowanie3kk.jpg

Opublikowano

to mnie kolega el-viz zaskoczyl - tylko niewiem co o tym myslec czy naprawde kondolencje (az takiego syfa kupilem) czy to tylko taka przygrywka :worried:

co do fotek - jak bede mial aparacik to dodam pare fotek - musze

tylko ja troszke zmodyfikowac optycznie :D

Opublikowano
eee tam.auta nie znam i nie mogę nic powiedzieć.to był taki żarcik :twisted:

hehehe - autko 1 klasse , naprwade jestem po wrazniem mocy i wygladu tapicerki + dopracowanie szczegolow to jest poprostu BMW , do tej pory smigalem 136 kucy w omedze caravan ale to , to istna rakieta.

jeszcze raz to powiem i podkresle - z calym szacunkiem dla

:modlitwa: BMW :modlitwa:

Opublikowano

mnie najbardziej kolega PawelKrak rozbawil wysylajac PW i proszac o pomoc w znalezieniu auta w Niemczech. Dosyc szeroko ale dokladnie okreslil swoje wymagania, cenowe tez, ja zgodzilem sie pomoc, po czym po 3 dniach nastepna PW czy juz cos upolowalem :D ? Ja swojej szukalem kilka miesiecy, a Tu po 3 dniach mialem znalesc- "

co do autka do preferuje ciemne , np. cos w metalicu , czarny , zielony ciemny . No jezeli bedzie jakas okazja np. srebrny lub inny taki kolor byle nie bialy czy czerwony lub fioletowy , to oczywiscie tez biore pod uwage ale jednak preferuje czarne kolory . Wypas jak sie da maxymalny , ten klimatronik jak najbardziej i w miare elektryka . co do skory to tak bardzo mnie to nie kreci ale jak bedzie jako dodatek to czemu nie. Poza tym , wazny jest stan techniczny , zawias no i silinik !! bez tego niema mowy zeby auto kupic. niechce kupic i zaraz po wjechaniu do polski robic remonty . chce kupic w miare auto zadbane , do jazdy. Cena jak najbardziej w dol czyli taniej niz w polsce.

najlepiej tak do 4500 E i jak bys mogl pmoc przy zalatwieniu celnych i reszty. to tyle chyba

Mimo wszystko ciesze sie ze dobrze kupiles i pozdrawiam