Skocz do zawartości

prosze o wymiary podloznicy i kielichow w e46 compact 2003r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam szukałem już chyba wszędzie i niestety nie znalazłem.proszę o pomoc dotycząca wymiarów podłożnicy przód i kielichów(strefy zgniotu) przód. z góry dziękuje.pozdrawiam
Opublikowano
Kolego a do czego ci to potrzebne ?? Chcesz sam autko naciagac o drzewo czy tam jak??
Opublikowano
Jak chcesz to odetne ci cały przód z compacta za rozsądne pieniądze... kolor niebieski
Opublikowano
witam.jak to szkoda naprawiac??do wymiany belka,zderzak,maska.blotniki ok a reszta niewiem,musi mi blacharz tylko dopasowac zderzak bo nie przylega tak jak powinien. pozdrawiam.
Opublikowano
witam.jak to szkoda naprawiac??do wymiany belka,zderzak,maska.blotniki ok a reszta niewiem,musi mi blacharz tylko dopasowac zderzak bo nie przylega tak jak powinien. pozdrawiam.

kolego to nie pisz bzdur że masz kielichy poprzestawiane a jak się boisz że cię blacharz oszuka to zmień warsztat i nikt nie jest jasnowidzem wrzuć fotu to może coś powiemy :norty:

Opublikowano
Po co wam foto. Za jakis czas foto bedzie na allegro i potem w dziale - ocencie to auto :).

Oczywiscie juz po zrobieniu.

wiem o tym :)

Opublikowano
drodzy koledzy bez przesady podejzewam ze 90% aut mialo kiedys nie wielka kolizje. a to co przedstawiam to nie jest jakis przeszczep tylko wymiana maski belki i zderzaka.pozdro
Opublikowano

I do wymiany zderzaka potrzebujesz wymiary podluznic i kielichow? :)

To twoj zderzak spotkal sie juz z kielichami, po tej drobnej stluczce, ze staly sie czescia integralna? :)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
TIS zawiera takie wymiary, widziałem je też na forum kiedyś może w dziale blacharstwo, lakiernictwo.