Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Ostatnio wyjezdzajac z garazu uderzyla w moje auto brama garazaowa noi porysowal sie przedni blotnik oraz zderzak. Lakierowanie tych elementow to pewnie koszt 500 zl - 2 elementy ;/ nie jest to tragiczne po prostu jest taka jaaakby meega dluga ryska, szeroka na jakies 3-4 cm, ale zdarta do podkladu. I teraz pytanie czy sa jakies sposoby zeby chociaz na miesiac, dwa to jakos ukryc. Jakies czernidlo czy cos zalatwi sprawe ? Bo wozek mam koloru czarnego. Odrazu prosze o darowanie sobie komentow typu "to nie wyjezdzaj przez miesiac z garazu" :) pzdr.
Opublikowano
Po prostu na głupie pytanie głupia odpowiedz . Ja wiem że w TV pokazywali cudowne kredki które likwidowały rysy , ale to tak naprawdę tak ładnie wyglądało tylko w reklamie . Do tego piszesz o rysie grubości 3-4 cm , a dla mnie tak szeroka rysa to już nie rysa tylko zdarty lakier .