Skocz do zawartości

Czy mechanizm podnoszenia szyb z Touringa pasuje do sedana?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Może ktoś się orientuje czy mechanizm podnoszenia szyb elektryczny z BMW E46 Touring będzie pasował do BMW E46 Sedana? Proszę o sprawdzone info bo mam propozycję kupna i nie wiem czy będzie pasował czy nie - niby do samochodu ktoś mi dorzucił mechanizm podnoszenia szyby elektryczny sprawny ale do sedana nie pasuje.. nie wchodzi w drzwi za cholerę.. za duży trochę.
Opublikowano
Do przednich na pewno pasuje,do tylnych nie wiem. A ty nawet nie napisałeś podstawowej informacji więc jak ktoś ma ci pomóc ? Ale do 100% rozwiązywań takich zagadek masz realoem.com lub bmwstore.pl mam nadzieje, że dalej sobie poradzisz i znajdziesz odpowiedź na swoje pytanie.
Opublikowano
Nie wiem o jakich podstawowych informacjach mówisz..ale dla dokładności chodzi o mechanizmy elektryczny prawej przedniej szyby do BMW E46 320D sedana z 1999 roku, Chociaż jak sprawdziłem na podanej przez Ciebie stronie BMW Store to pokazało że to niby 98 rocznik.. choć w papierach było wpisane 99 rok.
Opublikowano
No na to wychodzi tylko nie rozumiem dlaczego w dowodzie było wbite 99 rok.. heheh.. i teraz w aktualnym to samo jest wbite.. no ale mniejsza o większość. Post już nieaktualny - mechanizm zakupiony od forumowicza także teraz tylko czekać na przesyłkę i montować