Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie,

Mam na imię Marcin i jestem tu nowy. Chciałbym zacząć przygodę z BMW i poszukuje ciekawego egzemplarza... Natrafiłem na komis na al. Jerozolimskich (twojeuzywane.pl ) a tam stojącą serie 5 z 2008 roku, z przebiegiem 180 tyś. o numerze VIN WBANX11070CX82881. Czy ktoś może posiada informacje o tym samochodzie lub jakieś opinie o tym komisie?

oferta dostępna pod linkiem : http://www.twojeuzywane.otomoto.pl/bmw-520-serwis-aso-manual-163km-C32976167.html

pozdrawiam,

Marcin

Opublikowano
Witam,

Dziękuję za pomoc. Trochę się coś sprzedać nie może :/

To akurat o niczym nie świadczy - po prostu na naszym chorym rynku ludzie szukają tego rocznika do 40tys :duh: No i musi być skóra :mrgreen:

Aczkolwiek tu i tak cena wydaje się być dobra :cool2:

Opublikowano
Naucz się tytułować poprawnie tematy, link dostałeś w drugim poście, jak to powinno wyglądać, dalej mało ?
Opublikowano
Coś długo trwa to "zaraz"

Sprzedam Graty po Aucie :

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

- Licznik Europejski F10 ( stan BDB ) - cena 200zł

Opublikowano

Wielkie g... poprawiłeś.

Nie ma to jak mieć w dupie resztę ludzi, którzy będą zainteresowani w przyszłości tym truchłem, nawet samochodu nie znajdą po vin, bo jakiś ignorant nie potrafi poprawnie założyć tematu.

Opublikowano

Samochód jest mojego ojca, kupił go w Bavaria Motors w Warszawie i zawsze tam serwisował. Teraz zamówił nową serię 5, dlatego stara jest na sprzedaż. Samochód był zawsze garażowany, z każdą pierdołą, nawet ze spaloną żarówką ojciec od razu jechał do Bavarii, także pełną historię można sprawdzić w tym serwisie. Samochód nie miał wypadku, ani poważniejszej stłuczki. Miał tylko 1 kolizję - samochód jadący równolegle prawym pasem niezauważył taty i się lekko spotkali - w BMW były przerysowane przednie drzwi pasażera i urwane lusterko. Naprawa była oczywiście wykonana w ASO Bavaria, bo tata uwielbia ten serwis :)

Poza tym samochód bez problemów, nic nie trzeba w nim serwisować od razu po kupnie. Środek jest czysty i zadbany, 90% użytkowania jeździł nim sam (w sensie bez pasażerów i bagażu ;) )

http://images68.fotosik.pl/367/113fbbf3940b185fgen.jpg
Opublikowano
ale bezwypadek zaznaczony, a autor tego tematu może by w końcu zmienił jego nazwę łaskawie?

Ale znaczy się, że co, że przetarte bokiem auto to już "powypadkowe"? A poobijane dookoła, nie wiem, porysowane i lakierowane całe dookoła, to też nie można zaznaczyć "bezwypadkowe"?

Nie mówię o sytuacji handlarzyka - "panie nie bite lekko liźnięte", ale w sytuacji, gdzie jest historia uszkodzenia i naprawy?

Bo jeśli tak, to w zasadzie nie ma samochodów "bezwypadkowych" - w każdym się znajdzie coś - zrobione lepiej lub gorzej, albo nie zrobione w ogóle. Ale każdy to już "powypadkowy".

Nie wiem, wydaje mi się, że zaczynamy iść w złą stronę - piętnować krętactwo i kłamstwa OK, ale nie popadajmy w paranoję.

None of you seem to understand...

I'm not locked in here with you.

You're locked in here with me!

//Potrzebujesz podpiąć się pod kompa? Daj znać. Pomogę za free.

Opublikowano
ale bezwypadek zaznaczony,

A gdzie Ty tam widzisz wypadek????

Drzwi porysowane to już złom :duh: :duh:

Opublikowano

Jeśli udokumentowane przez ASO i tam też przeprowadzone lakierowanie porysowanych drzwi i montaż nowego lusterka to dla kogoś powód, by nazwać auto powypadkowym... to powodzenia w szukaniu używanego auta "bezwypadkowego" ;)

Aczkolwiek, jak ktoś lubi wyzwania, to takie auta też można znaleźć - w zeszłym roku mama sprzedawała BMW 116 '07r i tam faktycznie żaden element, ani nawet detal nie był malowany ani wymieniany ( i uprzedzając głupie pytania - w momencie sprzedaży wciąż nie wymagał ani malowania, ani wymiany czegokolwiek;) )

Opublikowano
Sam odebrałem półtora tygodnia temu samochód po naprawie z ASO BMW, dostałem nawet certyfikat ... co to zmienia - nic a nic poza wpisem, czy dlatego, że aso to musi być lepiej lub idealnie ? - NIE, sam się przekonałem ... plus taki, że miałem zastępczy bmw przez cały okres naprawy i spoko koleś z obsługi aso szkody, który załatwia formalności itd.
Opublikowano
Różnica jest wg mnie taka, że dzięki temu jest w pełni udokumentowana i wiarygodna historia auta, a to jest bezcenne w przypadku używanych samochodów.