Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam interesuje mnie czy ktos moze zna to M3 E36 z bielska?? stoi w komisie w goczałkowicach!!

fajnie jakby ktos znal wlasciciela bo wolalbym kupic od wlasciciela niz od komisanta!!

http://www.members.lycos.co.uk/vignal318/Zdjecie010.jpg

http://www.members.lycos.co.uk/vignal318/Zdjecie008.jpg

http://www.members.lycos.co.uk/vignal318/Zdjecie009.jpg

dodam ze pisze w imieniu kolegi ktory potrzebuje mocnego auto tylnio napedowego!! moze zna ktos jakies auto warte uwagi???

z gory dzieki pozdrawiam

Opublikowano
ja widziałęm auto na żywo , nie zrobiło na mnie pozytywnego wrażenia, a wydech MUGENA i lampy LEXUS to w zwykłej E36 porażka a w M3 profanacja !!!!, aha i zderzak przedni nie kompletny coś suferuje, pod maske nie patrzyłem .

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

%5B640%3A129%5Dhttp%3A//xenonis.whitestarprogramming.de/save_the_e36/img/pics/banner.gif

Opublikowano

zgadzam sie z tym ale wyglad auta nie ma najmniejszego znaczenia!! tutaj liczy sie nie wyglad prawde mowiac wyglad moze byc koszmarny wazne zeby silnik zawieszenie i naped byl zadbany!!

z tego co dzis widzialem z osoba ktora chce kupic takie auto to wymaga wkladu np: klocki tyl opona z przodu uszczelak pokrywy zaworow! silnik chodzi rowniutko rozrzadu nie slychac weze nie sa napeczniale!

poza tym auto jest ze stanow (chyba) bo licznik w mph i ma 144 tys mil przebiegu! wychodzi cos kolo 220 tys km i w sumie moze byc to orginalny przebieg! skura jasna w srodku jest troszke zniszczona (malo wazne dla kupujacego) kierownica wytarta! po przejechaniu stwierdzilismy ze w zawieszeniu nie ma zadnych luzow nic nie stuka a droga byla nie najlepszej jakosci! naped nie ma luzow!! wiec wszystko wyglada oki!!

auto jest z 95 roku i cena jak dla mnie troszke wysoka!(z tad pytanie czy ktos zna wlasciciela) 26 tys zl!!

co myslicie??

aha i wyposazenie chyba wszystko plus ringi slabej jakosci montazu oraz ksenony!!!

Opublikowano
albo mi sie wydaje ale prawdziwa M-ka powinna miec wloty powietrza po bokach. :nienie:

hehe cos ci sie zle wydaje e36 nie ma wlotow po bokach zreszta e36 M3 od zwyklej e36 jest ciezko rozroznic bo np. M3 e30 idzie na lajcie odroznic od zwyklej e30 i tak samo jest z e46 i z bedzie tez tak z e90 a e36 M3 niczym sie nie wyroznia ale to chyba nawet lepiej :twisted: :D

moje modele
Opublikowano

moze jakies inne autko??

chodzi o auto do driftu.... M3 E36 a moze E30 325i(tez da sobie rade) a moze wystarczy juz 325i E36??

bo o M3 E36 raczej ciezko w malopolsce!! a ta silnikowo wydaje sie spoko!! wszystko chodzi rowno nic nei buczy nie stuka nie szumi!!

Opublikowano
jezeli to wersja US to nie inetersowalbym sie bo ma tylko 240 konikow

Lubię BMW - od 15 lat...trochę ich ujeżdzałem

Teraz pora na AMG :D

Opublikowano

Witam! Autko tak jak napisał sarna jest niestety wersja amerykanska tak wiec 240 konikow! Silnik ten ma wiecej wspolnego z 2,5 niz z europejska m-ka! Nie wiem jak z czesciami ale wydaje mi sie ze moze byc problem, poza tym fotele niestety nie tak piekne jak w wersji europejskiej coupe! Autko widziałem na portalach od ponad roku czasu (moze i dłuzej) i jego cena zaczynała sie od ponad 40 000zł i jak widac sporo spadła! Sam wtedy szukałem m-ki dla siebie ale niestety jej nie ogladałem ze wzgledu na to ze jest amerykancem! Co do wygladu auta wole sie nie wypowiadac... po prostu dla mnie totalna porażka :(

Tyle z mojej strony..pozdro

PS.Ziut czy uwazasz ze 26 000 zł za m-ke 95 rok to jest duzo? Szukałem auta ponad rok czasu i niestety wiem ze za dobra m-ke trzeba dac duzo wiecej!

Opublikowano

Ziut, M3 to fantastyczny samochod - w swoich czasach np. jezeli chodzi o ski-pad byl lepszy np. od Dodge'a Vipera i jeszcze paru innych 'supersamochodow'.

Jest to chyba najtanszy z prawdziwych sportowych samochodow, ale zakupu takiego auta nalezy dokonywac bardzo ostroznie, koszty ewentualnych napraw potrafia byc bardzo wysokie, duzo przekraczajace wartosc auta.

Jezeli samochod ma byc TYLKO do driftu, to ja rozjerzalbym sie raczej za jakims E30 325i, co najwyzej dlubnalbym troche silnik.

Taki samochod w zupelnosci wystarczy do tego, zeby na zawodach driftowych niezle pozamiatac, a koszty jego utrzymania beda WIELOKROTNIE nizsze, niz

M3.

Ale jezeli Twoj kolega KONIECZNIE musi miec M3, to pojedzcie z tym samochodem do ASO, zrobcie mu porzadny przeglad przed kupnem. I dopiero wtedy mozna na spokojnie zdecydowac.

Oprocz tego oczywiscie, ze:

- to prawdopodobnie nie jest 'prawdziwe' M3, tylko wytlumiona wersja jankeska,

- M3 E36 w dobrym stanie kosztuje ok 40 tys PLN i wiecej.

M-power to fantastyczne samochody, ale trzeba kupowac je z glowa.

Inaczej zamiast przyjemnosci bedzie to udreka. To samo tyczy sie zreszta wszystkich bezkompromisowych sportowych samochodow.

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i

Opublikowano
Ogladalem to auto jakis czas temu w sasiednim komisie i jakos piorunujacego wrazenia na mnie nie zrobilo. niewiem czemu ale chyba powinno ;)
Opublikowano

Takich wlasnie odpowiedzi szukalem! sam podczas ogladania szukalem jak najwiecej "nie" poprostu zeby znajomy sie zastanowil dobrze nad kupnem! a jezeli 240KM to napewno odpada!!

pozdrawiam i dzieki

Opublikowano

jeżeli licznik w milach to bedzie 240 PS, niby tez konkretnie ale europejskiej wersji wącha dym z rury. Poza tym wiele częsci mechanicznych różniących sie od europejczyka - moga byc problemy. Co do ceny to zobacz ile np. kosztuje 2-3 letnie e46 M3, oryginalna wersja niemiecka jest w Niemczech droższa o kilka-kilkanaście tysięcy euro niż wersje USA które ostatnio zalaly tam rynek. To nie są gorsze samochody, ale to nie to co europejskie MPower.

Inna sprawa ze za 26tys nawet bym sie nie pchał w M3, dorzuć 10tys zł i już można znależć coś fajnego, a najlepiej poszukaj w Niemczech.