Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam! Mam w aucie podstawową tapicerkę, miałem brzydkie przebarwienia (plamy), dzisiaj udało mi się wyczyścić fotele pianką. Problem polega na tym, że plamy potrafiła zostawić nawet kropla wody mineralnej. Czy istnieje jakiś sposób na zabezpieczenie tapicerki przed tak szybkim powstawaniem zabrudzeń, czy po prostu "ten typ tak ma" ? Jesli to ma znaczenie to będąc w rękach poprzedniej właścicielki auto miało prane fotele, zastanawiałem się czy nie zastosowano zbyt dużo środka piorącego etc ? Ja dzisiaj wyczyściłem wszystko dość sporą ilością pianki autolanda, którą bardzo dokładnie usuwałem odkurzaczem.
Opublikowano

Dzięki, Zetro już po raz kolejny mi pomagasz :cool2: Mam nadzieję, że u mnie będzie lepiej - po wyschnięciu efekt jest na prawdę dobry, każdy fotel robiłem dokładnie i dwukrotnie odkurzaczem po piankowaniu.

temat do zamknięcia

Opublikowano

Nie ma problemu. :cool2:

Pozdrawiam!

Mam angielsko-jezyczny system = brak polskich znakow diakrytycznych - przepraszam :(