Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jeśli siedzi tam płyta z nawigacją, to niestety jest pewnie zablokowana programowo. Wtedy trzeba odkodować.
Opublikowano
Jeśli siedzi tam płyta z nawigacją, to niestety jest pewnie zablokowana programowo. Wtedy trzeba odkodować.

Załóżmy ze jest tam płyta z nawigacja i jest zablokowana programowo to czy cd/dvd wyświetlało by no disc ?

Opublikowano
musisz wyjac naped z tylu masz srubkedo wyjecia plyty recznie jak w kazdym czytniku typu zjadam dysk

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dziwne ze nie chce wypluc plyty. U mnie jak mi wyświetlało no disc a plyta byla w srodku to trzymalem przycisk dluzej i normalnie sie wysunela.

🙃🙃

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Załóżmy ze jest tam płyta z nawigacja i jest zablokowana programowo to czy cd/dvd wyświetlało by no disc ?

Trochę dziwne nie wiesz co tam jest?

Opublikowano

Trochę dziwne nie wiesz co tam jest?

Bo jak kupiłem to już tak było a jakaś płyta w środku jest.

• 1 rok później...
Opublikowano
Radio wymontowanie cd/dvd rozkręcone płyta zablokowana monetą okazało się ze jest spalony dlawik smd r47j i tranzystor npn 2sd 1664 w obudowie sot89 po wymianie cd/dvd hula jak nowe.