Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jak w temacie po co jest tamta żarówka skoro na światłach drogowych się nie świeci ? , ani przy mrugnięciu ani przy zapaleniu długich na stałe .

Opublikowano

Co do prawdy mam e91 ale z dynamic xenon.

Na początku miałem tylko xenon i na długich włączało mi się te wewnętrzne lampy , xenon zostawał na mijania. Nie działał u mnie bi-xenon - przesłona. Po poczytaniu e90 post znalazłem co przekodować w frm aby przesłonę aktywować . No i teraz działał xenon ale na długich nie działały te wewnętrzne lampy.

Działały tylko gdy włącznik lamp był na zero, a ja chciałem mrugnąć długimi . Sprawdź czy tobie wtedy działają.

Następnie znalazłem następną opcję , która aktywuje wszystkie lampy przy używaniu lamp drogowych. Tz. możesz jechać na drogowych bi-xenonach, wewnętrznych halogenach i przeciwmgielnych w jednym czasie. Seryjnie chyba tylko na bixenonach jako drogowe.

Funkcje jakie użyłem do aktywowania to :

FL_UND_NSW_NICHT_GLEICHZ (Allow High beam and fog lamps on at same time)

active

BI_XENON_BEI_LH (activates your Bi Xenons flash to pass feature) works on the PRE-LCI also

aktiv (* This worked for d4rkchocolate but not for NoQuarter)

Opublikowano
Nie swieci ani na drogowich ani przy mruganiu . Jest możliwość dokodowania doswietlanie na tej żarówce oraz halogenie ? Oraz tego by świecił na długich ?