Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
temsky740 chłopak ma wiedzę,jest ukraincem. Nie przychodzi mu tak łatwo czytanie z zrozumieniem i przelewanie swoich myśli na polski papier.Stąd czasami nieporozumienia.Trochę tolerancji :cool2:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Spokojnie. Przecież grzecznie, bez pretensji, z uśmiechem zwróciłem uwagę, że źle cytaty się wkleiły. Myślę, że temsky nie odczuł tu jakiejkolwiek agresji, więc nie siej paniki. ;)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Spokojnie. Przecież grzecznie, bez pretensji, z uśmiechem zwróciłem uwagę, że źle cytaty się wkleiły. Myślę, że temsky nie odczuł tu jakiejkolwiek agresji, więc nie siej paniki. ;)

Co tak się utożsamiasz.Informacja nie adresowałem do Ciebie.Chyba nie każdy wiedział,ja z min rozmawiałem, że temsky jest kuraincem i stąd czasami nieporozumienia, nie po raz pierwszy i nie tylko w tym temacie, stąd mój post.

To na pewno nie powód do paniki. Więc spokojnie,nie wiem o jakiej panice piszesz :wink:

Opublikowano

kolego temsky740 ale to ty piszesz o sr*** i ku***

a teraz wracając do tematu - jeśli boxy i chipy to syf (jak to nazwałeś), to powiedz to setkom tysięcy ludzi na świecie, którzy je mają i są zadowoleni

co do wgrania softu z 320, to już napisałem - fajna szybka opcja, ale zysk mały

pozdrawiam i zluzuj poślady

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Asc, czy myślisz że jestem taki głupi i nie pomyślał kupić chińskie KESS lub Ktag za 150$ za 2 do odczytu oprogramowania i wysłania go sprawdzonym ludziom w Austrii lub jeszcze gdzieś do edycji ? I tylko niektórzy pozwalają sobie kupić CMD Flash do takiej pracy. I tylko niektórzy wiedzą jak pracować z Winols i naprawdę są w stanie edytować mapy w nim. Wszystko inne od złego . + Po prostu mi nie trzeba tego, moja opinia : chcesz mocy - kup V8, V12, M550d.