Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wszystkich tu zjednoczonych :)

A wiec mam problem ze wskazaniami temperatury na zegarach nie wiem czy tak musi być czy coś jest nie tak

po odpaleniu auta i rozgrzaniu temperatura jest 90 stopni włączam ogrzewanie na 4 i temperatura zaczyna troche spadać. Zauważyłem to przy -7stopniach na zewnątrz nie wie wiem czy tak ma być?

Jest kilka rzeczy które wydaje mi sie mogą na to wpływać: Brak filtrów micro(wyjęte) Instalacja gazowa i część chłodnicy jest zasłonięta nie mam pojecia czy to może na to wpłynąć ale wole zapytać. Układ Odpowietrzony Proszę i pomoc z góry Dziękuje

Na przyszłość-Nie tutułuj tematu słowem "problem"

Opublikowano

a jednak problem wrócił a wiec tak to teraz wyglada:

chłodnica odkryta obieg jest i jesli jade to temperatura jest ok zatrzymam sie na ok 1min rusze i temperatura troche spada jadac na 2 biegu ogrzewania i ciepłym cały czas sie wacha ta wskazówka. Jadąć na 4 biegu ogrzewania i zimnym nadmuchu wskazówka stoi dęba co co moze być? pomocy

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Może trzeba sprawdzić termostat...

Ja też bym na to stawiał. Zresztą nawet można w ciemno wymienić, termostat kosztuje niewiele.

ec2Wze6.jpg