Skocz do zawartości

320d 136km pompa paliwa awaria sterownika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

W pażdzierniku 2013r padł mi sterownik pompy wtryskowej powiedziano mi że trzeba regenerować pompę ponieważ sterownik siada gdyż pompa się zacina.

Pompa zregenerowana auto lata do 2 stycznia podczas jazdy staną. okazało się że to sterownik, zrobione auto lata do 24 stycznia i znowu to samo. Auto robione w DIESEL SERWIS. I co teraz bo mam serdecznie dosyć. kasa wydana a auto nie lata

Opublikowano
Reklamować trzeba po to są gwarancje że jak coś jest nie tak to robią ponownie zwłaszcza że pompa to nie jest tania sprawa mogli coś źle złożyć lub niedokładnie :)
Opublikowano
Albo "regeneracja" pompy polegała na wlutowaniu nowego tranzystora w sterowniku. niestety, mechaników mamy jakich mamy i nie zdziwiłbym się, jakby wziął kasę za regenerację, ale poszedł na skróty...

None of you seem to understand...

I'm not locked in here with you.

You're locked in here with me!

//Potrzebujesz podpiąć się pod kompa? Daj znać. Pomogę za free.

Opublikowano
najprawdopodobniej tak tyle że i tak bym reklamował skoro wziął kasę i nie działa powinien dać ci jakąś gwarancję szkoda żeby ta kasa poszła na marne :)