Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
do kolegi edoneil : nie jestem handlarzykiem, mam warsztat i czasem kupie jakąś ładną bmw na handel, do tej pory zajmowałem sie głównie e30 i miałem ich bardzo dużo, twierdzisz ze zmieniłem treść ogłoszenia to napisz co sie zmieniło, instalacja do navi jest nie ma tylko radia co było ujęte w ogłoszeniu.

do kolegi 320SI : bmw jest z 7/2001 więc powinna miec czarny dekiel, o jaka miarke płynu chodzi jest pod korkiem od zbiorniczka,a to co widac za uszczelka to zderzak nie belka,

Za dużo wątków dotykam i przeleciałem że auto jest 07/2001 sorki , zbiornik w takim razie jest ok, jeśli to widać zderzak to znaczy ze uszczelka jest przerwana? Przy każdej jednak widać belkę więc upieram się że to jednak belka, pisząc o miarce płynu mam na myśli schemat z boku zbiorniczka taki plastikowy listek na którym zanzaczony jest schemat min/max.

Opublikowano
nie jest pożytecznym snucie wywodów i wróżenie z fusów, dział ten miał w założeniu pomagać ludziom w wyborze auta i ratować przed kupieniem bubla, wypowiadac powinny sie osoby które miały styczność z danym autem w rzeczywistości lub wiedza cos konkretnego np. znajdują jakieś zdjęcia z przeszłości danego pojazdu lub mają dostęp do historii serwisowej. Nie pisze tego ze względu na mój pojazd i to czym sie zajmuję, tylko ogólnie żeby zwrócić uwagę na fakt jakiejś chorej manii wrózbiarstwa , ze jak cos ma malowane dwa elementy to to jest zespawane z 3 sedanów i 1 combi. A jesli ktoś jedzie po auto za 20 k i szkoda mu 100zł na jakies podstawowe sprawdzenie na stacji to albo ma farta i kupi dobry wóz albo ten drugi wariant . i na tym zakończyłbym ten wątek bo nie prowadzi on do oceny auta. pozdrawiam wszystkich
Opublikowano
jutro zrobie fote tego zderzaka lub belki a miarki to faktycznie nie ma, a to jest przyczepiane czy na stałe ze zbiorniczkiem?